torsdag 19. mai 2011

Uterom


Vi er i gang med å pusse opp uterommet for tiden, i fjor var det rasering av hagen og i år er det opprydding med bl.a. gårdsplassen og bygging av terrasse. Mannen graver (med hjelp fra Hedda) og lemper jord og sten (som vi har mer enn nok av i Hernes) - og igjen er det svigerfar som er byggmester! :D

Mannen måtte ut med målebånd forrige kvelden, for jeg synes kvadratmetrene han oppga var mange, for mange... Men det viser seg at det blir en stoooooor terrasse på baksiden av huset. ;)


Over 4 meter ut fra huset, ca 11 meter lang og et par meter rundt hjørnet hvor det blir trapp ned til terrasse på bakken, som skal følge hele husveggen.... Vi vil ha minst mulig plen (mose) å klippe, men mest mulig uteplass. Og det får vi så absolutt!

Som dere ser er det minibyggeplass på baksiden om dagen, og jeg ønsker det velkommen! Men det er finere foran på trappa, med blomster og pynt. Jeg liker trappa vår jeg!Dagen er tilbragt på eller i nærheten av sofaen, formen kommer seg og i morgen tar jeg halv dag på jobb. Tusen takk igjen for alle gode ord og tanker, jeg er takknemlig for dere, og for alle de som hjalp meg på tirsdag. Være seg med trøst eller med opiater. *ler*

Nå skal jeg hente Hedda i barnehagen og så blir det full familiedag, med begge barn hjemme ♥

Ha en fortsatt fin dag!10 kommentarer:

 1. Ska sei det er action utanfor hos dåke ja☺
  Blir kjempefint-glede meg til å sjå☺
  Herlig med stoooor terrasse☺☺

  Bra du er bedre!☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Åhhh det blir herlig med stor terasse da! Det blir nok like fint der som på trappa di tenker jeg:) Ønsker deg en flott torsdag!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Det blir nok kjempefint med slik stor terasse. har en drøm om å utvide min engang. Plenklipp er noe herk av og til. Ikke alltid at man har lyst.
  Blir spennende å se sluttresultatet.

  Ønsker deg en fin dag videre
  klem

  SvarSlett
 4. Her skjer det ting ja. Noe rot og bråk er virkelig velkomment av og til. Som byggebråk og rot. Det er bråk og rot jeg liker også innimellom.

  Ha en super dag!!

  SvarSlett
 5. Hei igjen;).

  Spennende med opparbeiding av uterommet da. Du skal nok se dere kommer til å kose dere masse på den nye store terrassen deres;). Heldig du er med flinke og hjelpsomme karer rundt deg, og ei lita frøken selvfølgelig;)).

  Tusen takk for kommentar inne hos meg;). Ang. kjøkkenet, så hadde jeg kjøkkenet du blogget om i bakhodet da jeg ønsket kjøkken i karnappet;). Men, det som blir problemet, er at det blir for trangt. Dører og vinduer tar det meste av plassen for benker, og spisebordet ville ha stått midt på gulvet. Upraktisk siden mannen er hjulbeint;). Har gjort noen endringer, og vi får snart de endelige tegningene;)).

  Håper formen din er bedre nå. FOR en avslutning på 17 mai du hadde da gitt.. *skummelst*. Fortsatt god bedring!!

  klem fra Marilinn

  SvarSlett
 6. Tror det graves rundt mange hjem for tiden! Selv graver vi hele tiden :) Lykke til videre med arbeidet.

  SvarSlett
 7. Deilig med stor terasse. Nå er det bare å brette opp armene slik at den blir klar til sommeren og varmen kommer for fullt. Da kan du og mannen nyte lange late dager på terassen:-) Håper alt går fint med deg og at formen blir bedre for hver dag som går. Hilsen Lilli

  SvarSlett
 8. Oisann, her skjer det ting ja! Så deilig med stor uteplass - for mye plen er for mye arbeid...;P
  Her begynner vi å få orden på framsida av huset(jordhaugen) og har endelig fått stablet mur og lagt ut shingel... Meeeeen, foreløpig syns jeg det ser ut som en luftegård i et fengsel, hahaaa!

  Ha en fin dag på jobb snuppa - ta det rolig:)

  klemklem

  SvarSlett
 9. wooow, dette blir spennende!
  og du, jeg håper du føler deg bedre enn du gjorde for noen dager siden tydeligvis.....
  klem

  SvarSlett
 10. Ser ut som om dere får en kjempeflott veranda, så spennende! :)
  GODT å lese at du er hjemme igjen og i bedre form enn sist jeg var innom! :)
  God helg.
  KLEM

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails