lørdag 3. mars 2012

Lørdag

Mens duken fortsatt var ren tok jeg bilder av spisestua for å lage innlegget om ett motiv fra flere vinkler. Som dere sikkert forsto av den første setningen er duken på vei til vask igjen. Hedda har spist yoghurt, uten brikke under. ;)

Det er godt vi har vaskemaskin, og apropos det; sjekk ut husmortipset Silje har i dag. Et godt tips jeg snappet opp for en tid tilbake, men som jeg ikke har vært grei nok til å dele. ;P


Jeg er veldig fornøyd med spisestuen om dagen. Trives veldig godt med linduken, som jeg nå tromler lett før jeg legger den fuktig på bordet.. Fortsatt linkrøllete, men ikke full av bretter. ;)


Lykta sto tidligere på gulvet ved ovnen, hvor den sto fint, men jeg må innrømme at det ikke ble tent lys i den så mye som det burde. Så nå fikk den plassen midt på spisebordet, sammen med speilfatet som jeg fortsatt er veldig fornøyd med. :) (Og som jeg sikkert kommer til å blogge mange ganger til)


Akkurat nå lister Mannen og svigerfar ferdig på badet oppe, rørleggeren var her torsdag morgen og elektrikeren var her fredag kveld. I natt (!) og i dag har jeg fundert på og prøvd ut oppbevaringsmuligheter. Badet nede er tomt for barnas saker og klær, og alt dette skal på en praktisk måte plasseres oppe, helst uten å kjøpe nytt.

Det kommer nok et baderomsinnlegg i morgen, og mens vi venter kan du jo bli med på do-trekningen min....? ;)

Ha en fantastisk lørdag!

6 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og flott blogg du har:)
  ønske deg ei forsatt fin helg:)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder:)
  Her er det og ofte dukvasking, hehe:)

  Ha en fin fin lørdag ♥

  SvarSlett
 3. Takker for husmortipset jeg! Har jeg aldri tenkt på faktisk, men jeg vet at det samme gjelder for oppvaskmaskiner; hvis du alltid skyller tallerkner og slikt, og slår på automatisk-programmet, vil det florere med bakterier og annet dritt og møkk. Så innimellom må man sette inn oppvasken som den er, slik at maskinen får varmet seg skikkelig opp og kjørt en ordentlig runde. GOD HELG vennen.

  SvarSlett
 4. Nå ble jeg skikkelig glad når jeg leste det husmor tipset :)
  Jeg vasker nemlig alltid håndklær og slikt bomullsundertøy på kokvask,- og får rare blikk tilbake når det nevnes. Men se der, god grunn til å fortsette med det altså :)

  SvarSlett
 5. Du har det så fint!!

  Ja, er det ikke fælt som disse små griser? *ler*

  SvarSlett
 6. Fiiiiiiint!!
  Elsker lin og har nettopp gått bananas på linsengetøy hos HM;))
  Må jo sove ekstra godt på hytta kan skjønne;)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails