lørdag 10. mars 2012

Store forskjeller

Denne helga er det mart'n i Elverum. Og vi var der. I masse vær.... Sol, mye vind, regn og sludd og så plutselig sol igjen. Da vi kom hjem løp vi fra regnværet og inn, og 10 minutter senere var det strålende sol ute.

Inne på kjøkkenet har vi fine perleblomster, og etter å ha trasket i smeltevann gjennom hele sentrum i dag har vi, tross møkkaværet, en følelse av at våren nærmer seg....


Men den store forskjellen fra Leiret (Elverum sentrum) og Hernes er mengden snø.... 
Som dere ser har vi masser av nettopp det. Her er det full vinter. Og som tidligere år kan jeg se utover hagen og lure på om vi noen gang blir kvitt alt... Vi gjør nok det, bare ikke helt ennå. :/

Ny fuglemater fra Eva Solo er kommet opp, så får vi se om Hernes-fuglene er mer designbevisste enn Sortland-fuglene. ;)

Håper du har hatt en fin lørdag!

Vinneren av doen fra Ifö ble Veronica uten blogg - mail er sendt til vinneren.
De av dere som ikke la igjen kontaktinfo ble ikke tatt med i trekningen, da det var en av forutsetningene for å bli med.

8 kommentarer:

 1. Å, så fine perleblomster. Mine er døde :( Jeg får ikke til blomster altså, men planter greier jeg å holde i live da. He he... Her er snøen nesten helt borte, og jeg gleder meg til ordentlig vår! Ha en fin lørdagskveld snupp :))

  SvarSlett
 2. Kjempefin fuglemater, de små fuglene må jo få litt mat :) er så kos med fuler utenfor!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så fint dere har det! Nydelig farge på badet. :) Jeg ble imponert over at du kjente igjen de forskjellige stedene på bildene hos meg, det var helt riktig. :) Takk for koselig melding, ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Da skjønner jeg hvorfor du kjente igjen mye her! ;) Kjempefin header, vårlig! Jeg legger deg i bloggrollen min, kommer gjerne tilbake. :))

  SvarSlett
 5. Så herlig! Den fuglemateren selger som hakkamøkk, og er så dekorativ. Jeg har blomster i mine jeg da :)

  Fineste søndagen ønskes deg og dine!
  Her har vi gjort unna skogstur og grunnet ett strøk på lister og sparklet taket- puh!
  klemklem

  SvarSlett
 6. Jeg krysser fingrene for at Hernesfuglene er skikkelig designbevisste :)

  Fine bilder forresten!

  Miss you ♥

  SvarSlett
 7. Det er lov å fuske med litt vår inne når den ute lar vente på seg. Jeg ønsker meg en sånn fuglemater til neste vinter. De er så dekorative.
  Ha en flott søndag
  Bente

  SvarSlett
 8. Så herlige perleblomster! De er virkelig et vårtegn! Nydelig blåfarge også, men jeg vil anta det er en av grunnene til du har valgt de ;) ihihi..

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails