fredag 19. oktober 2012

Nettsurfing - Tips!

Siden jeg sitter ned sofahjørnet mitt for tiden, blir det mye tv-titting og nettsurfing. Jeg ser på serier på nett, "skravler" i gravidforum og surfer generelt rundt.

Det har blitt litt shopping også, veldig enkelt hjemme fra sofaen, og når jeg finner noe jeg liker googler jeg det ofte for å se etter lignende og/eller rimeligere alternativer, samt at det er fint om alt jeg sikler etter kan kjøpes på samme sted. Er ikke så glad i posten at jeg gidder å betale de flere ganger. ;P

Jeg har merket meg at når jeg googler noe til jentene dukker som regel Miinto.no opp øverst på resultatlisten. Så her om dagen tittet jeg innom for å se på utvalget, og det er enormt! Både til voksne og barn. Siden jeg nå ruger, og er en uke fra å være høygravid er det ikke akkurat klær til meg selv som står øverst på lista, selv om det er ganske stort (og lekkert) utvalg av skjerf m.m. fra Becksöndergaard der. ;)

Jeg fant selvfølgelig haugesvis av ting til jentene, det er godt det er jul snart.... Her er mine favoritter:

Til Hedda


Til lillesøster


Det jeg fant ut om Miinto da jeg så på klær til jentene er at det er mange butikker som "ligger under" selve plattformen - "når du handler fra Miinto.no går ordren direkte til din favorittbutikk, som sender deg varen direkte med 14 dagers angrerett"...... så selv om du handler fra flere butikker er det fortsatt bare en portokostnad! Om dere søker på noe spesielt bør dere lete under de forskjellige merkene - det kan være flere butikker som selger det samme, og som da har forskjellige størrelser tilgjengelig. (det oppdaget jeg vedr. heldressen fra Lilleba)


Jeg har ennå ikke testet ut Miinto.no selv, men jeg skal absolutt gjøre det neste gang jeg skal bruke litt penger, og spesielt om jeg finner ting i forskjellige nettbutikker!
I dag har jeg svidd av bursdagspengene mine på fotoutstyr, gjett hvem som gleder seg til pakke i posten neste uke... *rekkeopphånda*, så nå får jeg vente på lønning neste uke før det blir noe mer.... ;)


Håper alle lesere har en fin fredag så langt - god helg til dere alle! 5 kommentarer:

 1. Hei du:) Jeg har kjøpt via Miinto et par ganger. Var helt i ekstase da jeg oppdaget dem. ALT på et sted, he he. Fortsatt god bedring:)

  SvarSlett
 2. Så flotte ønsker:)eg jobber på ein barneklesbutikk som ligger under Miinto.no og det er er heilt supert,gøy å sende pakker ut:)supert når alt ligger under samme så sleppe ein å besøke masse nettbutikker:)
  God helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Og de har "fraktfri fredag" på frakt inntil kr.99,-

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tipset.
  Dette må jeg se nærmere på.
  Ha en kjempefin helg.
  Klem fra jeanette

  SvarSlett
 5. Så bra-:) her kommer jeg sikkert til å handle -:)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails