mandag 8. oktober 2012

NIB-Utfordring: Bad

Vi begynte ombyggingen av huset i april/mai 2008, og det første vi tok for oss var hovedbadet. Planen var å ha det klart til Hedda ble født i juni samme år. Planer ja.... *ler*

Vel, nå gjenstår det bare småplukk inne i huset (noen få lister) og det siste rommet vi hadde ferdig i vår totaltrenovering, i februar 2012, var bad nummer to.

NIB vil gjerne se bilder fra baderom denne måneden, og jeg velger å bidra med ungenes bad. Altså bad nummer to. Bildene ble tatt i våres, eneste endringen er at dusjforheng er kommet opp, og siden det ikke er så spennende i seg selv, var det ikke så nøye at dagens form ikke tillot nye bilder. ;) (Derfor er de også merket)
Innredningen ble kjøpt via Netthandelen for mer enn 3 år siden (har holdt seg godt i garasjen), speil og lampe er fra Ikea.
 
Keep Calm-plakat fra nettet et sted (Art.com?) og Ribba-ramme fra Ikea
Malt panel (S 2502-B) møter baderomsplater i høyglans ♥
Badekar og dusjbatteri fra Bad.no
 
Vi er kjempefornøyd med løsningen, og innimellom skulle jeg ønske dette var hovedbadet. En helt annen stil enn badet vi har nede. ;)

Ha en fin mandag!PS: Hovedbadet kan du se her og flere bidrag til månedens utfordring kan du finne her.

5 kommentarer:

 1. Ett veldig fint bad!
  Og lykke til i konkurransen! :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig bad du har! Likte så godt fargen på veggen! Ikke lenge igjen til termin for deg nå? Spennende tider i møte <3

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Kjempefint bad!!
  Lykke til i konkurransen:)

  Klem Linda

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails