mandag 1. oktober 2012

Ned trappa

Jeg er ingen god blogger for tiden, livet består i å gjøre minst mulig pga bekkenløsning, og det skjer ikke all verden på interiørfronten om dagen. ;P

For en liten stund siden viste jeg dere ovnen som står i toppen av trappa, nå tenkte jeg å vise dere hvordan det ser ut andre veien.
Trappestolpe øverst - og nede i gangen - er fra låven hos svigers. 100 år gammel håndlaget søyle. ♥ Hvite panelplater (som er i hele overetasjen) møter restetapet i sort og hvitt. Trappen er gammel, fra huset ble bygget, vi (les: svigerfar) lagde to nye trappetrinn øverst da vi lagde etasjen, ellers er det bulkete og hakkete trinn hele veien. ;)
 
Midt i trappa sto det en vegg med dør da vi begynte, ca der stolpen står. Loftet var råloft og stengt av. Vi har hevet hele taket med 1,5 meter og fikk en helt ny etasje. Døra i veggen er inn til en bod, på baksiden av badet. Et fint sted å lagre ting vi bruker sjelden. Pr nå inneholder det alt til lillesøster; vogn, seng og bilseter. Og helt riktig - håndtaket er en gammel sikring, fra skapet vi kastet ut ved ombyggingen. ;)
Damen som passer trappeoppgangen er mannens oldemor, og ble plassert her ved en tilfeldighet.
 
Her ser vi døra ut i yttergangen, tidligere var det ytterdøra, derfra og til enden av trappa var vindfanget. Hele 2 meter stort.... og med fall på flere centimeter. *ler* Noe av forklaringen kan være den tomme spritflaska vi fant i en vegg et annet sted i huset. ;)

Er det noe dere lesere kunne tenke dere å se mer av, kom gjerne med ønsker!!

11 kommentarer:

 1. Så utrolig fint og koselig dere har det. Morsomme detaljer:-)
  Stall og stue-gobedring-klem:-)

  SvarSlett
 2. Koselige huset:))

  Neste år må vi møtes på interiørmessa, hva? Jeg blir helt fysisk dårlig av å se bildene alle viser derfra, hehe. Neste år bare MÅ jeg:)

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 3. Så fint og koselig dere har det! :))

  SvarSlett
 4. Trappoppgangen var skikkelig fin. Spesielt likte jeg de gamle stolpene godt. Men tapeten og de andre detaljene var også kjempefine.
  God bedring med bekkenløsningen. Hadde det selv i 7mnd i mitt andre svangerskap, og selv om det er 25år siden nå, husker jeg veldig godt hvordan det var.

  SvarSlett
 5. Så fiiiint! Me like alot:))
  Den tapeten minner meg sånn om Skattum - GOOD TIMES! :D
  Åsså den søte luka! :)

  God natt vennen;)

  SvarSlett
 6. Så flott! Herlig at dere har beholdt gamle detaljer og ting! :) bekkenløsning er no dritt! Håper det kommer seg! Kiropraktor kan hjelpe. Klems I :)

  SvarSlett
 7. Huff da, bekkenløsning er jo bare vondt. Sender deg godbedringsstøv fra meg.
  Utrolig kul trapp, likte godt den gamle stokken.... hvor lenge er d til termin?
  Klem Bodil

  SvarSlett
 8. Hei *smiler*
  Lekkert lekkert!

  Takk for alle gode og fine ord du til stadighet legger igjen hos meg, søting!

  Ønsker deg en nydelig onsdagskveld, her er jeg alene hjemme og nyter roen, Nala og ett glass cola med isbiter *nytelse*

  klem og smil
  -Maia

  SvarSlett
 9. hei sååå fint du har det :)

  men er det ikke vanskeligt å bruke den luka i veggen ? siden den står mitt i trappa ???

  SvarSlett
 10. Hei Thea Sofie! :)

  Luka er for min mann, han klatrer inn, via kantene rundt trappa, og så tar jeg imot. Så vi lagrer julepynt, og andre ting vi sjelden trenger å hente. ;)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails