torsdag 30. mai 2013

Bursdagsfeiring

Helgen som var var årets bursdagshelg. Hedda var i et selskap på lørdag, og Mannen var i 40-årslag samme kveld. På søndag tok vi turen til Hilde og Dag hvor vi feiret eldstedatteren Amalie. 
Amalie er nøyaktig en måned eldre enn Hedda og selv om de dessverre ikke sees så ofte som vi egentlig vil, er de bare sjenerte i 1 minutt, selv med alle barnehagevennene til Amalie rundt.

Hilde elsker å lage til selskap, og jeg har funnet mye fin inspirasjon til Heddas selskap i juni. Jeg fikk t.o.m. med meg disse flaskene hjem, så nå er de vasket og klar for en ny feiring. ;)
Hedda storkoste seg og det ble veldig sent før vi kom oss hjem, vi voksne koser oss sammen også. ;) Hedda og Signe var for øvrig matchende i bursdagen, jeg har visst blitt en matchemamma....! Kjoler fra fjorårets sommerkolleksjon hos Villervalla.
Hvis du vil se mer fra bursdagen, klikk deg inn på Hildes blogg, så får dere se hva hun tok bilde av akkurat her. ;)

De siste dagene har Signe slitt med den første tanna, vi ser den men den er ikke gjennom ennå. Urolige dager her altså, men i dag skal vi hilse på jentene og gutten i barselgruppa igjen. Vi gleder oss. ♥

Ha en fin dag!!

1 kommentar:

  1. Ååå, så fint pyntet :D

    Ønsker deg en herlig helg,
    Klemmer fra Jatte♥

    PS: Husk gavedrysset hos meg, avsluttes 6.Juni :D

    SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails