mandag 20. mai 2013

Flere bilder

Samarbeidsinnlegg

Jeg har en kasse med bilder på hobbyrommet. Rundt 1000 bilder av Heddas første 4 år. I en kasse altså, ikke i albumet. Så, jeg er ikke flink til å lage album. Men jeg er flink til å fremkalle bilder, og nå om dagen jobber jeg meg gjennom alle bildene tatt det siste året, Hedda er jo snart 5 år og Signe er også kommet til. Det er godt man har digitale kameraer for å si det sånn. ;)


Jeg er også veldig glad i å ha bilder av familie og kjære rundt meg. Så en del av fremkallingen er jo for å få bilder i glass og ramme. En del av bildene havner her, på soverommet. Koselig å se på jentene våre, samt minner fra bryllup og bryllupsreise. ♥


De nyeste bildene på bildehylla er de to til venstre. Blinkskudd (beskjeden ja :P)  av en stolt storesøster og en baby "som er oppgitt over mamma". ;) Bildet til høyre er faktisk et mobilbilde av Hedda.

Ifolor tok kontakt med meg for en måneds tid siden og lurte på om jeg ville teste ut siden deres. Jeg skulle bestille meg et produkt og jeg valgte en plakat som jeg kunne ha mange bilder i. Jeg er veldig fornøyd, både med produktene og leveringen! Jeg bestilte en torsdagskveld, og torsdagen etter hadde jeg alt i hus. Plakaten ble sendt for seg i en rull, mens bildene kom i gode pappesker som "tåler en trøkk". Egentlig la jeg inn ordren på onsdag, men jeg fikk aldri noen ordrebekreftelse. Så jeg ringte inn og fikk god hjelp av serviceavdelingen. Ordren var dessverre ikke registrert, men alt var lagret så det tok 2 minutter å legge den inn på nytt.


Nå om dagen jobber jeg meg gjennom bildene siden 20. november (6 mnd i dag!!) for å laste opp til fremkalling, og det er grunnen til at jeg "slang med" noen vanlige bilder (som jeg betalte selv) da jeg skulle teste ut siden deres. Jeg måtte jo se hvordan deres bilder ble. ;) Det var lett å velge forskjellige størrelser, og man kan velge matte eller blanke bilder.

Plakaten ble superfin, mange bilder i forskjellige størrelser. Totalstørrelsen på denne er 30x40 cm og det koster kr. 99,-. (Finnes også i 50x70 cm til kr. 159,-) Den finnes i flere "kombinasjoner"; hvordan bildene er sammensatt og med forskjellige rammer rundt. Svigermor synes også den var veldig fin og har bedt meg lage en til henne også, så nå blir snart en ny ordre sendt inn. Jeg må bare komme meg gjennom flere måneder med bilder først.....! ;)

I dag er som sagt Signe 6 måneder gammel og vi to feirer med en tur til Kristiansand. Dagen tilbringes på toget og vi gleder oss til noen dager på Sørlandet. Det blir sikkert tatt en del bilder der også. ;)

Håper dere får en fin uke!
Innlegget er skrevet i samarbeid med Ifolor, med mine egne synspunkter etter erfaringer.

5 kommentarer:

 1. Søtnoser ❤

  Så stilig plakat! Takk for tips og god tur til Kristiansand!

  SvarSlett
 2. Koselig å få bilder opp i lyset! Men jammen ikke lett å bestemme seg for hvilke når en først begynner på sorteringsjobben! Ser ut som du er godt i gang hvertfall :) Plakaten var veldig fin; og bildene i rammer også. En regntung dag her i dag - kanskje jeg skulle fikse litt bilder også?
  God tur til Kristiansand!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 3. Høres kjent ut.. har også mange bilder liggende. Burde virkelig få gjort noe med dem. Er jo så koselig å ha dem så man ser dem. :)
  Veldig fin plakat du har laget.. Jeg kjenner ikke til Ifolor, må klikke meg inn der og ta en titt. Takk for tips. :)
  Klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 4. Så flink du er til å bilder fremme.. er dessverre ikke like flink, her er det kun 2 bilder av bikkja og ett av oss oppe for øyeblikket :P
  Men flere kommer vel etterhvert..

  Plakaten ble veldig fin!!

  Ønsker deg en fin Tirsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  PS: Du er ♥lig velkommen til og bli med i mitt gavedryss, masse fine premier!

  SvarSlett
 5. Så mange fine bilder av jentene, her var det mange blinkskudd. Koselig å ha bilder stående fremme så man kan mimre om gode stunder. Plakaten var kjempefin og ikke så dyr heller, takk for tips :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails