tirsdag 7. mai 2013

NIB-utfordring: Bruktduellen

Denne månedens utfordring fra NIB er i samarbeid med FINN.no og deres initiativ Bruktduellen. De vil rett og slett se våre bruktkjøp.

De som kjenner meg vet jeg er glad i å kjøpe generelt, og når det gjelder møbler er jeg veldig glad i å kjøpe brukt. Jeg tror vi har bruktkjøp i så godt som alle rom i huset. Og Mannen er glad vi ikke har flere rom. ;)

Mitt bidrag denne gangen er fra stua, rommet med mest bruktkjøp. Jeg kunne tatt bilder i alle vinkler, men i dette bildet er det hele 4 bruktkjøp.


Ektorp'en med puff er kjøpt av ei venninne som oppgraderte huset // Bordet er vunnet på Qxl.no en gang i tiden // Chiffonieren er kjøpt via FINN.no og fraktet hit av et budbilfirma // Putekurven min er holderen til en vinballong, kjøpt på loppemarked på bygda.


I tillegg til å få fokus på bruktkjøp er denne kampanjen og utfordringen super fordi for hver person som blir med på bruktduellen eller som deler innhold på Twitter og Instagram under hashtagen #bruktduellen, gir FINN en donasjon til regnskogfondet. For hver krone de får bevares 200 kvm regnskog i et år.

Se mange flere bruktfunn her :)


3 kommentarer:

 1. Fint bilde snupp :)
  Du har så mange fine bruktfunn!

  Bare gled deg til scones neste gang dere kommer ;p
  Og by the way bursdagen til Amalie blir søndag 26. Mai.
  Hedda skal vel i bursdag lørdagen og?
  Så derfor tar vi søndag :)

  Lykke til i utfordringen.

  SvarSlett
 2. Koselig stue da har Vibeke! Artig å blande nytt og brukt. Det gjør det mer personlig, og ekstra gøy med ting man har arvet eller noe som har en egen "historie" og vekker gode minner. Liker den mørke fargen på skapet og bordet ditt.
  Ha en fin fri-torsdag!

  klem

  SvarSlett
 3. Stua di ser veldig koselig ut!
  Flotte møbler!
  Ønsker deg en NydeligFlott helg
  og lykke til i nib´s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails