torsdag 27. oktober 2011

Pysjamasparty

I dag begynte vi dagen rolig, torsdager er vår morgen, da begynner jeg tidligst kl 10 på jobb. ♥ Hedda liker best å sove uten pysj, men mor vil gjerne ha på siden vi sover med åpne vinduer. ;)
Nyeste pysjinnkjøpet i år er fra POMPdeLUX, nydelige pysjer til både liten og stor, i herlig økologisk bomull. Heddas pysj - Pipi little PY - er i str 98, og i fargen Dusty Purple. (Den finnes også i str 104-152 her)

Visste du forresten at POMPdeLUX har rabatt på noen utvalgte plass, samt fraktfri levering, om du bestiller gjennom en konsulent? Det lønner seg også å bestille gjennom de damene, slik at vi fortsetter å ha noen som kan ha visninger! Finn "din" konsulent her. :)


Ha en herlig torsdag!

5 kommentarer:

 1. Kjempe søt pysj :)
  synes de har veldig mye søtt til jenter, men jeg er ikke så glad i de klærne de har til gutter der dessverre. Og dessverre for meg så har jeg bare gutter :p

  SvarSlett
 2. Kjempefin pysj. Likte den veldig godt.
  Kjempefin blogg du har også :)

  Jeanette

  SvarSlett
 3. Vakre jenta:-) Handlet en del til Lillekarlotten fra Pomp i høst jeg også. Stort sett fornøyd men litt dårlig kvalitet på noe av det. Lekre, lekre farger og modeller da;-)

  Ha en deilig aften frøken, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 4. Knallsøt pysj på en enda søtere modell :)
  Ha en fin kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 5. Den pysjen var jo så nydelig. Spørs om ikke denne kommer på ønskelisten til 5åringen her hjemme :o)

  Klem Hege-mamma til 3

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails