onsdag 14. januar 2009

Bryllupsinvitasjoner

Mens vi bygger ut og opp planlegger vi bryllup... For halvannet år siden spurte jeg mannen om han kunne tenke seg å være forlovet med meg en stund for så å bli mannen min. Og søte mannen ville gjerne det han!

Og så har det hele tiden vært så lenge til... Helt til nå.... 13.mars er dagen. Fredag den 13. (Kult, ikke sant?) Og det er faktisk under 2 mnd til! (Joda, 1 dag under 2 mnd, men det er under det!)

Vi skal ha et LITE bryllup - bare nærmeste familie og forlovere, vi blir totalt 17 voksne og 3 barn + 2 babyer. Så gjestene har visst om datoen og jeg har måttet vente med å lage invitasjoner også pga Tinghuset - de kan ikke holde av tid før prøvningsattesten er i orden bla,bla,bla...

Men nå, nå er de klare - og i dag ble de sendt! :) Og jeg har laget selv, så jeg er litt stolt. ;P

Selve kortet har jeg bestilt fra Creative Company


...det samme med hjertene og sølvhjertet...


... arket under det transparente er "Kjærlighet" fra Papir i Hjertet


Og hos posten har vi bestilt frimerker med kyssebilde av oss... Mon tro hvor mange av de inviterte som ser at det er det. ;)


Dressen til mannen er i boks - han  må ha nye sko og slips, bunaden min (svart utgave) henger på vaskerommet - jeg mangler kun skoene, blomster er bestilt, mat er bestilt, lokalene er i boks, hotell er bestilt, vin osv må kjøpes inn, jentene må prøve bunad og kjole evt må vi kjøpe noe og Firenze venter på søndagen... Tenker dette blir bra jeg... ;)

5 kommentarer:

 1. Fantastisk sier jeg bare! Slik kan det gå :-). Dere burde si i fra til Blink ;-).

  L i vest

  SvarSlett
 2. hvordan fikk dere til teksten på det transparerte arket?? utrolig kule og fine innbydelser.
  Inspirerende.

  SvarSlett
 3. Hei. Så flotte innbydelser! Når du kjøptet konvolutten, fulgte det kort i samme farge med eller har du bestilt og klippet det til? Finner heller ikke det transparente papiret..

  SvarSlett
 4. Marte:

  Jeg kjøpte ferdige kort om passet i konvoluttene. :) Det transparente papiret kjøpte jeg i en hobbybutikk, men du kan fint bruke kalkérpapir, det finnes i alle bokhandlere. ;)

  SvarSlett
 5. Hei! Kjempefine invitasjoner dere laget til bryllupet deres! Kan jeg bare spørre hva slags skrifttype du brukte i kortet, på teksten? Likte den så godt og skal til å lage egne invitasjoner her!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails