mandag 19. januar 2009

Endring i stuebord - pokkers pokker!!

Etter å ha vært på Bohus i dag fant jeg ut at bordet vi bestilte på Ikea blir for stort. Min feil for å ikke sjekke det først, men men...

Så nå må jeg finne et annet... Og siden vi til nå har to unger i huset gidder vi ikke bruke så voldsomt med penger på det - og i tillegg vil mor ha oppbevaringsplass...

Så det jeg lurer på - dette bordet, Leksvik fra Ikea - har noen andre i Bloglandia malt dette - og vet dere om kurver el.l. som passer...?? Jeg vil jo ha hvitt bord, og bare hull er ingen vits. ;)


9 kommentarer:

 1. Tusen takk for kos komentar.
  Og det er deres flotte kommentarer soom gjør meg så glad !!

  ;)
  Stoooor klem

  SvarSlett
 2. så gøy! min første følger, tusen takk:) er på jakt etter stuebord selv. ikke så dumt det der, tror jammen meg jeg må ut på ikea å sjekke det ut:P blir sikkert fint i hvit og med kurver:)

  SvarSlett
 3. Ja, det er jo massivt, så innbiller meg at det ikke skal være noe problem å male det.
  Kan jo prøve... ;)

  SvarSlett
 4. hei...:) takk takk. det store speilet jeg har kjøpt fikk jeg faktisk taki på Jysk av alle plasser... jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg har vært der da jeg syns de har mye rart. men stakk innom en dag og der hang de store vakre speilene oppe på veggen til den vakre pris av 350,- hadde både sølv og hvitt. skikkelig fint syns jeg. og jeg elsker store speil;) lykke til med bordet... mal med hvit bengalack!!! jeg bruker ikke annet når jeg maler slikt.. det blir skikkelig lekkert... blankt og SLITESTERKT!!

  SvarSlett
 5. Oi!

  Takk for tipset!! (Og da skal jeg se om jeg finner noe på Jysk - kan jo være heldig, selv om jeg tviler. ;P)

  SvarSlett
 6. Hei =)
  Koselig at du var innom hos meg! Bare å male sier jeg, bengalack har jeg også god erfaring med. Lykke til! Gleder meg til å se hvordan stuen din blir =)
  Ha en strålende dag!
  Mange klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 7. hei du! jeg så du hadde lagt igjen kommentar om kjøkkenet mitt! :) Takk for tips med gladdplater utenfor, tanken har slått meg om å gjøre det på den måten. Mannen i huset vil ha stålplater, men det vil IKKE jeg..Så, jeg lurer på..har du noen bilder av deres løsning m panel og glass? slik at jeg kan sehvordan det ser ut? :)

  SvarSlett
 8. oi, der så jeg du hadde lagt inn bildet..det var jo veldig fint da! Skal vise det til gubben.. :)

  SvarSlett
 9. Heisann!
  Fin blogg du har, og et nydelig hjem! Jeg ble sittende en stund her inne og beundre :)
  Men...grunnen til at jeg havna her er at jeg googla litt på dette bordet. Kjøpte meg et brukt slikt i dag, og leter etter tips på kurver og hvordan det er å male. Har lett inne på bloggen din etter etter-bilder fra ditt prosjekt - finnes det? :) Og har du funnet fine kurver som passer?

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails