fredag 22. juli 2011

Flott feriedag på verandaen!

I går hadde vi en nydelig dag med masse sol og varme - og alt som var blitt plassert på hobbyrom og bod ble tatt ut igjen! Etter uker med noe regn hver dag var jeg på tirsdag lei av å ha alt liggende i stua. Da kommer selvsagt sola frem igjen! Mon tro om jeg bør rydde det vekk hver dag ;P

(Nytt hus kom i posten fra Lobelia i går - lykken er salg! Enda mer moro er det at "pellisen" har kommet tilbake, med masse blomster! Ooooog...jeg tror nok at hylla må litt lavere...den må det når vi får utelampe, men også fordi det nok blir penere...?)

Den nye verandaen kom virkelig til sin rett i godværet i går, både Hedda og jeg koste oss masse i varmen! Jeg fikk lest ut noen interiørblader jeg har hatt liggende og det ble grilling til middag. Rekkverket ble også brukt til å tørke jeans i solsteiken!

Jeg har  forresten lenge siklet etter Beates utekjøkken, men siden jeg hverken har hennes hjørne eller hennes evne til å "dille" (i ordets beste mening!!) blir min løsning noe enklere. Vi trengte det til avlasting når vi griller og siden det ikke er noe tak over er det begrenset hva jeg kan (gidder) lage til.... Et vennepar tok med seg et bord fra Ikea for meg, og planen var å male det hvitt, men det er lakkert......... Så derfor lar jeg det stå ute i vær og vind for slitasje i steden. ;) Jeg gidder nemlig ikke pusse alle delene. *lat*


Som dere ser har Madam Blå fått komme ut, og jeg har "fått" kanne også. Så fin som den ble med hvite blomster fra hagen! :DSå til helgen: Hvert år har vi hatt som mål å komme oss på tur til utlandet, på kjærestetur. Første tur var i 2008 og ferden gikk til Bilbao (jeg: høygravid), i 2009 var vi på bryllupsreise i Firenze og i fjor var vi askefast i Cork etter noen dager i Nottingham. ;) I år ble det ingen tur. Jeg dro nemlig på jentetur til London i steden..... ;)

Men da Susan tipset om gode priser på fly fra Rygge til Aarhus bestemte jeg meg for å gi en helg der i gave til Mannen. Fordel Mannen = jeg fikk skattepenger, feriepenger og bonuspenger et par uker før hans bursdag. *ler*

Så i ettermiddag leverer vi fra oss bil og Hedda (til min mor og hennes samboer) på Rygge Flyplass, før vi retter snutene mot Danmark og Aarhus for helgen. *glede seg* ♥ (Ikke hadde jeg trodd vi skulle få "dårlig tid" nedover, vi har nettopp våknet, med en 3-åring i hus!!)


Håper du får en fantastisk helg!!

4 kommentarer:

 1. Så koselig det var på varandan hos deg :)
  Her hos meg er ikke varandan....eller ute prioritert enda. Kanskje det har noe med at vi de siste årene har hatt mest regn om sommeren her i nord, og i år var det så mye annet som skulle fikses at det ble bare med tanken.

  Men jeg drømmer, jeg drømmer og leser blogger med mange flotte ideer i :)

  Ha en flott tur til Danmark :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselig veranda du har!!!så deilig med kjærstetur:)det skulle nok jeg og sambo hatt snart også♥

  Ha en riktig god tur!!!

  SvarSlett
 3. God tur til Danmark...kos deg med mannen. Klem :-)

  SvarSlett
 4. Deilig uteplass! :)
  Kunne også tenkt meg en helg borte, men vi får nå se på det ;)
  Ha en fin tur :)
  KLÆM

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails