mandag 11. juli 2011

Mannen hadde ett ønske....

I dag er det Mannens dag, og han får feire den i bilen på vei sørover - når dette innlegget publiseres er vi (forhåpentligvis) på vei ut av gårdsplassen. ;) Feiringen sin det tenker jeg! *glise*

Han fikk i går skylden for at jeg byttet ut kommoden i yttergangen med det nye (gamle) skapet - han har lagt fra seg en sneip med glo oppå - og han var nok veldig enig i at kommoden ikke hadde blitt byttet ut om det ikke var for den flekken. ;) Uansett, Mannen ønsket seg en skuff i gangen, til å tømme lommene i, og som den gode kone jeg er har han fått det. ;)

Hovedgrunnen til at vi byttet kommoden med dette skapet (rent bortsett fra at det var gratis) var skuffene. Den gamle kommoden hadde tre digre skuffer - og i digre skuffer blir det digre hauger. Spesielt i Hedda sin skuff hvor det var alt fra votter og ullsokker til ullgensere....Målet mitt er nå mer orden!


Det ble ingen kjempespenstige knotter, men heller knotter jeg har rundt i huset og som jeg er mer enn fornøyd med. De er kjøpt på eBay (jeg elsker eBay) - og disse 8 har kostet meg 140,- inkl frakt fra Kina. Her kan dere finne flere typer.


Og siden Mannen er den snilleste mannen jeg har *fnise*, har han kjøpt (pent brukt) speilreflekskamera til meg, sånn på en helt vanlig hverdag og i helgen fikk jeg testet det ut litt. Fokusering er moro! ;)

Her kan du se før- og etter-bilde av skapet - litt av en forandring? (Lyst til å male nå, H-M?)


Det var jo dette skapet som gjorde at jeg begynte å ommøblere i nesten alle rom - de andre  rommene kommer det bilder fra når jeg blir ferdig - kanskje neste uke når vi har en uke med hjemmeferie?

Håper du har en fin mandag!! :)

18 kommentarer:

 1. Så utrolig fint det ble!! Og så snill mann du har! ;)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint det ble! Gøy å forandre litt, særlig når det blir såååå fint! :)
  Kos dere masse på tur. Vi var i Dyreparken i forrige uke og det var en kjempe flott opplevelse for små og store! Gled dere!!
  KLEMKLEM

  SvarSlett
 3. Det ble kjempefint ja! :)
  Fine knotter og fin farge!

  God tur på ferie! Kos dere!

  Kleeeeeeeem

  SvarSlett
 4. Skapet ble kjempefint det Vibeke, også så fint at mannen fikk seg en liten skuff til sine lommeting ;)
  Jammen godt jeg sørger for at du får ommøblert (endatil hele huset pga et skap) en gang i mellom, - det er sikkert mannen glad for ;)
  Kos dere masse på sørlandet, vi krysser fingrene for fint vær herfra, klem B

  SvarSlett
 5. Så fine det ble! gratulerer så mye med mannedagen:)
  Du får hilse!
  Kjør pent;)

  SvarSlett
 6. Så utrolig fint skapet ble!
  Kjempe lekkert! Du er dyktig!
  Og jeg syns de knottene var kjempe fine =}

  Grattis med mannen!

  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg likte kommoden veldig godt (etter altså ;-)). Og knottene elsker jeg også, og har de over alt i eget hus. Da vi solgte leiligheten var de knottene og lysekrona som gjorde utslaget.

  Hils mann og barn.

  Live

  SvarSlett
 8. Sluttproduktet kom jo ikke som noen bombe, hi hi. Jeg fikk veldig lyst til å male mitt skap/kommode ja, og bytte ut den ekstremt sygge kommoden jeg har i gangen.... Tenke litt på den der altså :o) God tur sørover, og hilse mannen masse og gratulere med dagen.

  SvarSlett
 9. Så kult det ble! Ebay for knotteshopping i kveld :)

  SvarSlett
 10. Skapet ble kjempefint, nydelige knotter. Regner med du har fått eller kjøpt skapet brukt? Er på leit etter et lignende skap til 5-åringen, men finner ingen med både skap og skuffer hos forhandlerne her. Måtte vise det til sambo (til og me før du malte det), og han var skjønt enig om at et slikt skap hadde vært perfekt...å kan love at det er ikke mye vi er enige om når det kommer til interiør...hehe...
  Så lurer på om du er villig til å låne bort før-bildet om jeg eventuelt finner ut at jeg skal legge ut en annonse på den lokale kjøpe-selge-gibort-siden på facebook for å få tak i et slikt?
  Kos dere masse på ferie! :o)
  -klæm-

  SvarSlett
 11. Det ble fint, det må være en slik jeg må sikte etter i vår MILDT sagt kaotiske entré...som ikke egner seg til fotografering... ;-)

  Kathrine

  SvarSlett
 12. Så fint det blei, likte kjempe godt knottane!:-)

  SvarSlett
 13. Kjempelekkert:)Jeg hører mange som handler på ebay. Hvordan opplever du det? Føles det trygt? Jeg har veldig lyst til dette selv, men er vel litt gammeldags å er litt skeptisk. Hvordan er det med kursene? frakt? Toll? Blir veldig glad for svar:)
  Klem J.

  SvarSlett
 14. Lækkert skap!!
  Og mannen må du ta godt vare på ;)

  SvarSlett
 15. Det er berre fantastisk kva maling kan gjere!
  Knottane var prikken over ièn!
  VELDIG FINT!

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlett
 16. Kjempefint ble det :D

  SvarSlett
 17. Så flott denne ble!!!jeg har dem samme knottene på mitt skap på soverommet;)hva heter fargen du har brukt på kommoden?den så kjempe fin ut!!!

  Klem Trine

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails