torsdag 28. juli 2011

Hva var det egentlig i posen...?

Leste du blogger, og Mammas Hus, i sommerferien? Fikk du med deg at jeg overlot Mannen med barna i lekebutikken mens jeg koste meg på Home & Cottage?

Jeg passerer intet mindre enn to stk Home & Cottage hver gang jeg skal hjem til Moss, men det blir ikke til at jeg stopper der med mann og barn, så når det er på kjøpesenteret måtte jeg jo innom. Og jeg fikk tak i et kupp!


Mannen ble superlykkelig over at jeg fylte opp bilen enda litt til, med noe som ikke kunne brettes sammen. *ler* (Jeg kjøpte jo masse kom kunne brettes også ;P)

Helt ærlig har jeg et slikt forhold til H&C at jeg gjerne vil inn og se, men at jeg ekstremt sjelden finner noe som blir med ut igjen. Jeg synes butikkene inneholder så mye store ting at jeg ikke ser det små.... Men denne gangen gikk jeg rett på!Til den nette sum av 249,- (veil.pris!) ble denne fine oppbevaringshylla min! Den er grønn (Monicaaaa....!!) med blålig skjær og er helt nydelig i fargen! Og helt ferdig slitt. ;)


Den har fått plass på skoskapet i mellomgangen, og i den oppbevares regninger og papirer som skal videre "etter behandling".

Et stort rom helt bakerst fungerer flott for blader som er på vent - jeg må nå lese meg ferdig med alle de gamle før jeg begynner på et nytt. Jeg er nemlig veldig flink til å bla gjennom bladene mine, men ikke lese de ferdig. Og så blir de liggende i en diger haug midt i stua....

(Her har skoskapet på Ikeaknottene sine, jeg stjal de i krystall til nye skapet i gangen, men denne uka kom de nye i posten og alle skap er utstyrt med sine krystaller igjen ;) )


Her har uka gått veldig fort, jeg har vært alene på jobb mens Mannen har hatt ferie hjemme med Hedda; Jeg tror det har vært mer ferie for meg. *ler*  Uansett gleder jeg meg til å ta helga kl 13 på lørdag, jeg må lade opp til mandag og treningsstart.

Håper du får flotte dager fremover ♥

8 kommentarer:

 1. Den var jammen kjempefin :)
  Bra at det ikke bare er hos meg det hoper seg opp med blader på stuebordet ;)
  Ha en fin kveld :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin og ikke minst veldig smart!!

  Ha en god dag på jobb i morgen!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 3. Ajaj, den var fiiin;)
  Har en lignende i hvit her hjemme hos oss, men den er nok litt mindre...
  Din var knallstørrelse på - plass til mye "rot" der, hihi;))

  Og så deilig og få kost seg på H&C alene en liten stund, smart med lekebutikker som parkeringsplass;))

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Supertøff!

  Jeg vil også på Home & Cottage, klarer nesten ikke å vente til det kommer en Home & Cottage butikk i Trondheim.

  God helg :-)

  Vibeke

  SvarSlett
 5. Hei vennen! Det var lenge siden :) Så koselgi å dumpe innom deg igjen. Håper derehar det fint. Den brev|kassen| var nydelig!! :))

  Ønsker dere en fortsatt fin sommer!

  KLEM

  SvarSlett
 6. Wow! En slik har jeg ikke sett før. Så flott den var. Nydelig bladholder. :)

  SvarSlett
 7. Så lekker den er :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails