mandag 25. juli 2011

Ingen mester født

- Vi glemmer ikke, men hverdagen kommer raskere for oss som ikke er direkte berørt (med tanke på å ha mistet noen eller kjenne noen som har det), og i dag blogger jeg om uviktige ting....... Håper ingen blir støtt av det!"Ingen mester født" sier alltid min svigermor, og jeg sier det til ungene våre. Man må ofte prøve flere ganger før man får til noe, for ingen er født ferdig utlært.


For noen uker siden kjøpte jeg tavlemaling for å lage en tavle til kjøkkenet. En gammel ramme ble spraymalt og en plate ble tavlemalt. Og det fungerte ikke.....Platen var ikke tiltenkt tavlemaling gitt... Så det ble ikke pent, og ikke fungerte det som tavle heller!

Men etter tips fra Beate, kjøpte jeg med meg en rull tavlefolie fra Mini-mal da vi stoppet der på vei nedover til ferien. O'lykke!! :D (Det hadde vært genialt å hatt det slik som Beate har det, men jeg gjør det jeg klarer og har utstyr til...;P)Jeg har laget tavle til Mannen og ungene! *ler* Jeg har jo alt på telefonen og i boka min, men Mannen ser jo aldri der, så nå har han ingen unnskyldning lenger. Info i fleisen om morgenen!

Det er kul umulig å skrive pent på tavle synes jeg, så det får bli som det blir (Ingen mester født vet dere!) - og stolen står slik til daglig, selv om det kanskje ikke er så pent.... ;)

Forrige ukes info på tavlen, jeg storkoste meg med det nye kameratet da jeg hadde noen timer alene. Nå er arbeidstider også kommet på lista, så Mannen har totaloversikt der han har ferie sammen med Hedda. ;)
- Håper du får en fin mandag også!


*Forhåndspublisert innlegg*

5 kommentarer:

 1. Hei Vibeke! Er "sanbygding" av deg og leser med stor glede din blogg. Tusen takk for mange gode tips, og oppussingsonsdag følges med like stor forventning hver uke :-). Driver i disse dager og pusser opp stua på "lavbudsjett", og ser hvor fin sølvramme du har på tavleprosjektet ditt. Kan jeg spørre hva slags spray du har brukt?
  vennlig hilsen Ellen

  SvarSlett
 2. Ja hverdagen går videre selv om vi er dypt rystet av det som har skjedd i Norge. Tror ikke noen reagerer på at man blogger om "uviktige" ting.....
  Betyr jo ikke at man ikke bryr seg.

  Tavlemaling har jeg brukt mye av her hjemme. Guttongen har tavlemaling på innsiden av døra si på rommet og den har vært flitting i bruk. Nå er den mest i bruk til å skrive beskjeder som jeg vet han trenger å huske :)

  Ellers har vi flere små tavler rundt om i huset hvor vi kan skrive små beskjeder til hverandre på....gode ord eller rett og slett bare et hjerte .....er alltid så koselig å finne noe nytt som er dukket opp på tavla :)

  Ha en flott dag ♥

  SvarSlett
 3. Hei Ellen! :)

  Takk for så fine ord ♥

  Oppussing på lavbudjett blir bra det, ikke alltid ting trenger å koste så mye! ;)

  Dette er sprayen jeg har brukt: http://4.bp.blogspot.com/_Gst_oI_mpYQ/THji_mSzkEI/AAAAAAAAHEE/ZOzhv6ZTSm0/s1600/IMG_1502.jpg
  (bilde på link)

  Kjøpte den på Mekonomen på Hamar, før de kom til Elverum, forhør deg på Elverum du! ;)

  SvarSlett
 4. Jeg tror ingen blir støtt over å lese et "uviktig" blogginnlegg. Bare godt å lese om noe annet enn alt det triste også så dette er et kjærkomment avbrekk. Flott tavle, smart å skrive opp alt så mannen ikke har noen unnskyldning for ikke å få med seg hva som skjer :-)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails