tirsdag 19. juli 2011

Solglimt

I går var det grått og en del regn, ikke noe stress for min del, det var godt med en rolig innedag etter en hektisk (og flott) ferieuke på sørlandet. I tillegg våknet Hedda etter luren sin med nesten 40 i feber, så hun lå på sofaen hele kvelden.

Men ved 19-tiden så vi et glimt av sol, og jeg spratt(!) ut på verandaen for å rydde i blomster og ta bilder. ;)


Denne sommeren har Mestergrønn hatt mye tilbud på georginer, og fruen i huset har kjøpt. Senest i går så jeg at de nå kostet kr. 50,- igjen, så muligheten er tilstede for at jeg skal plukke med meg noen fler når jeg kjører søsteren til bussen i formiddag....!Jeg liker denne blomsten, som er så enkel å ha med å gjøre. Det kommer nye knopper i ett sett! Som dere ser har jeg en som er helt rød, men ellers går det i de med lysere felt i flere nyanser. Kule er de! :)

Jeg har plassert tre stykker i sinkbaljen, og denne "dekker" åpningen hvor trappa skal være. Til nå har det ikke vært vær til å være så mye her ute, og Hedda har heller ikke holdt på mye ved kanten her hvor det er høyt, men det er likevel greit å ha noe i veien så man heller ikke går "bortil".Jeg gleder meg til vi blir ferdige her ute, vi burde jo grunne og male gelenderet i år, får satse på at det blir tørrvær snart! Vi gidder ikke beise gulvet før neste år, det er jo ingen stress heller siden det er impregnert.I dag blir det vasking av enda mer klær, til-bussen-kjøring av lillesøster, å bli ferdig med utpakkingen av utallige bager og kofferter, smårydding og gjennomgang av bilder fra ferien og Londonturen i mai. Jeg har jo fortsatt ikke blogget noe derfra, rett og slett fordi jeg ville ha litt fler bilder å velge mellom. ;)

Håper du får en fantastisk tirsdag!

*forhåndspublisert innlegg - jeg sover forhåpentligvis forsatt ;P*

9 kommentarer:

 1. Nydelige blomsterbilder! :)

  Håper Hedda blir raskt frisk igjen!

  SvarSlett
 2. Nydelige georginer. Som du sier vakre og ikke minst enkle! Me like! :)
  Håper dere får godvær så dere kan grunne gelenderet. Og skinner sola på dere, er det vel sjanser for at vi får noen solglimt når vi skal på hytta i Trysil også. :)
  KLEM

  SvarSlett
 3. Så fine blomster!:)
  Kjenner til det der med å løpe ut og ordne med blomster når det plutselig er noen minutter med oppholds!;)
  Kos deg med sommer! Til tross for skiftende vær.

  SvarSlett
 4. Nydelige blomsterbilder. Minner meg om at jeg må ha noen jeg også nå etter at vi kom fra ferie.

  Ønsker deg en fin dag
  Klem :-)

  SvarSlett
 5. Georginer har også vært min blomst denne sommeren..utrolig stilige og byr på nye knopper selv uten å få den aller beste behandlingen av gartneren i heimen :-P
  Ha en nydelig tirsdag! :-)

  SvarSlett
 6. Klesvask, ja...hehe!!! Botner aldri! ;p

  SvarSlett
 7. Herlige blomsterbilder :)

  SvarSlett
 8. Hallo vibeke!

  Nydelige blomster og ny veranda!

  tips til plattingen, vi la ny platting for 2 år siden. Og beiset året etter og den er i dag veldig mørk. Men ett felt hvor den var beskyttet gjennom vinteren er helt nydelig, drømmer om slik gyllen farge over hele... :o)

  GOD SOMMER!

  Hilsen Marte

  SvarSlett
 9. Inotyol er kjøpt inn ;) Sammen med zinksalve. Kan man ha for mye liksom? :)

  Her er det ikke feriemodus før i midten av august dessverre

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails