tirsdag 7. januar 2014

NIB-utfordring: Blanke ark på kjøkkenet

Denne utfordringen kunne jo egentlig ikke passet bedre, siden vi begynner det nye året med nytt kjøkken. *yeeeey* NIB-jentene tror på den unike stilen, og det tror jeg at finnes her. ;)


Sååååå fornøyd med platetoppen på 90 cm ♥


Helga før jul var alt av skap og diverse lister på plass. Det mangler fortsatt litt i vinduene (karm i bunn og nytt strøk med maling) som jeg håper kommer på plass ganske snart. Men det haster jo ikke i forhold til bruken, sååååå..... *ler*


Lampen er inspirert av et innlegg hos Hjertero.com,
det er ledning og lyspære fra Clas Ohlsson, totalt 138,- pr lampe. ;)

Premien denne gangen er 10.000,- fra NKI Nettstudier (merker jeg ønsker meg det ja), og de vil bruke flere av bidragene i denne utfordringen på bloggen og facebooksiden deres.


Egentlig skulle jeg vise litt mer i dag, dere har jo sett dette hjørnet allerede, men kritikeren (les: jeg :P ) ble ikke fornøyd med de bildene. Jeg må nok frem med både stativ og den eksterne blitsen, og ikke minst øve meg litt mer. ;)

Det er veldig mange fine bidrag, bare se her

I dag er det fridag for meg, Signe og jeg har kjørt tante Trude til bussen. Hun har vært her noen dager, og neste gang vi ser henne nå er i juni. ♥ 

Håper du har en god tirsdag!

// Vibeke

11 kommentarer:

 1. Så lekkert altså snuppa (her skulle det vært et hjerte)
  Gleder meg til å se resten av kjøkkenet også :)

  Kos og klem

  SvarSlett
 2. Så nydelig kjøkken. Elsker skapene og benkeplaten :-) Gratulerer med nytt kjøkken, og lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 3. nydelig kjøkken! Lun gråfarge, og herlig blanding av gammelt og nytt :)

  SvarSlett
 4. Helt supert spør du meg. Gratis med nytt kjøkken. Moderne men samtidig lunt og personlig. Gleder meg til å se resten. :)

  SvarSlett
 5. Grattis med nytt kjøkken, skulle det være. hehe

  SvarSlett
 6. så koselig kjøkken du har fått deg, gratulerer med nytt. Har selv lyst på kjøkken og med større platetopp, og denne gangen skal vi ha med *hurtigkok*, angrer på at jeg ikke gjorde det forrige gang. lykke til i utfordringen. klem

  SvarSlett
 7. Så fint kjøkken! Me skal ha nytt kjøkken, og det er jo tusen valg å ta! :) Kva skap/håndtak har du? Likte dei godt! :)

  SvarSlett
 8. Lekkert! Veldig vellykket miks av landlig og moderne stil syns jeg, og likte spesielt glassplaten hvor man ser trepanelet igjennom. Lykke til i utfordringen :-)

  SvarSlett
 9. Kjempefint og luftig! Ps: Har bodd på Hedmarken, Stange:) Savner..

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails