torsdag 2. januar 2014

Nytt år; mange nye muligheter

Hverdagen er tilbake!

Det er faktisk deilig. Med helligdager midt i uka og sykdom mesteparten av jula ble jeg helt surrete, og det er det godt å være i gang igjen. ;) Det er planleggingsdag i barnehagen, så når jeg drar på jobb i ettermiddag skal småjentene til svigermor frem til Mannen kommer fra jobb.

Jeg jobber 50% for tiden, og Mannen har 40% pappaperm, og det går opp ved at jeg jobber kveld på torsdager og annenhver lørdag, samt at svigermor har Signe noen timer på torsdagene.


Vi begynner året med nytt kjøkken (som jeg skal vise mer av snart), og da jeg fikk reklamemail om at Personlig Almanakk hadde laget familiekalender måtte jeg ha den også. Vi har med 6 kolonner; til hver av oss + middag. Greit for meg at de andre vet om både planer og middag. ;) (Oppbygging og farger velger du selv, og den kan også henge slik at du får 2 uker på en gang)

Det ble et stort innkjøp før jul; kalender, almanakk og "listebok" til meg selv, samt almanakk til både mamma og svigermor. To fornøyde bestemødre denne jula, ny bok med bilder av barnebarna er jo stor stas. ;)

Jeg er et listemenneske. Handlelister, pakkelister, to-do-lister, gavelister osv. Sistnevnte er supert å ha i en bok, så kan man sjekke hva man gjorde til bursdager og jul i fjor, og året før det igjen. ;)


I år har jeg prøvd meg på en litt større almanakk enn de siste 3 årene. Det er litt uvant, men nå har jeg bedre plass til å skrive ting som skal skje. Og planene er allerede mange; i mars er det både kjærestetur med Mannen (vi skal feire 5 års bryllupsdag i Brussel) og dametur til Vilnius med barselgruppa (til Hedda), og i juni blir det ny tur til pappa i Spania. I tillegg er det håp om 3-4 turer til, med og til fine folk. ♥ Jeg tror 2014 blir et fint år.

Ha en fin hverdag! ♥

// Vibeke

PS: Innlegget er ikke sponset, jeg bare viser frem produkter jeg elsker. :)

7 kommentarer:

 1. Hmmm...den kalenderen og listeboka så kjekke ut! Jeg har egentlig shoppe-begrensning (ikke stopp ;-) ), men en kalender er jo noe man trenger ;-)

  Belli :-)

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke :)
  Tusen takk for fine ord inne hos meg ♥ virkelig koselig... Ja deilig med et nytt år, og jeg gleder meg til å se hva 2014 bringer. For min del så håper jeg at overskudd og energi kommer etter hvert - har en del å finne ut ang mat og mage - krysser i alle fall fingrene for at ting skal bli beder :) Jeg glede meg også til å være tilbake for å kunne titte inn og bli inspirert av nydelige bilder og blogginnleg i det nye året som kommer også ♥ Ønsker deg et riktig godt nytt år ♥ Stor klem fra Mette :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Likte godt kalenderen og bøkene du har laget, og lurer på hvordan du har laget firsidene på bøkene?

  Mvh Leila :)

  SvarSlett
 4. Evt forsidene... ;)

  SvarSlett
 5. Hei Leila :)

  Jeg har laget collager i PicMonkey. Det kan lastes ned gratis. ;)

  SvarSlett
 6. Takk for tips! :)
  L

  SvarSlett
 7. Jeg har også kjøpt den veggkalenderen, og vi har også en egen kolonne for middager. Elsker den allerede! :) :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails