onsdag 22. januar 2014

Styggfin

I alle år har mamma hatt stekesmøret i en porselens"krukke". Og da jeg flyttet for meg selv ville jeg også ha det, det var jo slik jeg var vant til, at stekesmøret var i en krukke, ikke bare i papiret....


For noen år siden var jeg på Brukt- og Antikkmessa i Vikingskipet på Hamar. Og der sto den. Prikk lik mamma sin. Den måtte bli min.


For 300,- ble den det, og Mannens kommentar var at den var skikkelig stygg. Den er det, men med minnene bak blir den styggfin. ;) Da søsteren min var på besøk tidligere i måneden sa hun det samme. Den er styggfin, og om jeg finner en til måtte jeg kjøpe for henne.


(Samtalen gikk egentlig noe som dette "Jaaaaaaah! Den er stygg, men såå fin! Du må kjøpe for meg om du finner fler!"..... "Men du kan jo arve mamma sin, siden jeg har...?"...."Jaaa, jooo, men det er jo så lenge til hun dør....!" Hahaha, vi snakker morbide vurderinger. :P )

***

En god dag her i dag, takk for fine ord på forrige innlegg ♥

// Vibeke

10 kommentarer:

 1. Vi hadde også ting i denne serien. Sånne smørefjøler som skal ligge ved siden av tallerkenen feks. Selv om det er styggfint så har den en affeksjonsverdi.


  SvarSlett
 2. He he, så koselig da- med en styggfin krukke med smør i som bringer fram mange minner.
  Liiiiker sånt!

  Ha en super kveld finingen :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Folklore frå Figgjo! Skikkelig retro:) Synest den er fin eg;)

  SvarSlett
 4. Hihi, kjekt med ting som får frem gode minner! Og jeg synes krukken var kul jeg, mye finere enn selve smørpapiret :-)

  Skal du på messa i helgen da kanskje? Siden du skal til Lillestrøm? Er det en ting denne byen har så er det spisesteder, spisesteder og frisører, det er Lillestrøm i et nøtteskall. Aner ikke hvordan de klarer å overleve alle disse stedene, men det er jo greit da, med mange valgmuligheter :-) Om det er lunsj du skal spise tror jeg at jeg ville valgt Fratelli(ca midt i gågaten, visa a vis senteret) eller Casa Mia (i begynnelsen av gågaten, nær togstasjonen), skal du spise middag er Chi en stor favoritt hos meg.

  SvarSlett
 5. Kjempefin syns jeg, og så artig med slike herlige minner:)

  SvarSlett
 6. Åh jeg vet akkurat hva du mener med styggfin! Har mange slike ting etter farmor og de er akkurat det, styggfine. :) Men jeg blir så glad av å ha de og de gir masse minner så det er jo ikke noe tvil om at de er en del av hjemmet eller hur!? :) Goood helg!

  SvarSlett
 7. Helt enig, sikkelig styggfin og vibekekoselig *fniser*

  Tessabessaklem

  SvarSlett
 8. Hehe.. Sånt kan jeg kjenne meg igjen i, for jeg har også tatt meg i å kjøpe ting fra barndommens nostalgi. Dette er jo både praktisk og et godt minne :)

  SvarSlett
 9. Akkurat samme krukke sto på bordet hjemme hos oss da jeg vokste opp - nå ble jeg nesten litt nostalgisk her:)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails