onsdag 8. januar 2014

OppussingsOnsdag.....?

Hei dere! :D

Det er flere som har nevnt og hintet om OppussingsOnsdag, at det er savnet. Er det savnet?

Frem til juni 2012 viste jeg frem DYI's og oppussinger, først hver onsdag og etterhvert annenhver. Er det stemning for noe slikt igjen?Om det er interesse, og om jeg får bidrag (ikke bare til første runde, men til å holde det gående) vil jeg starte opp igjen med slike innlegg annenhver onsdag. Det er jo supermoro å se, og vise frem, alt dere gjør! Om jeg kommer over noe, vil jeg spørre om jeg kan vise det frem, men jeg er avhengig av at dere lesere kommer med bidragene. ;)

Legg igjen en kommentar på dette innlegget og fortell meg om du synes dette er noe å starte opp igjen, og om du allerede nå har et innlegg med bilder legg ved linken, evt send meg bilder på mail vibekeor@gmail.com og merk mailen med OppussingsOnsdag.

Ha en fin onsdag, jeg skal snart dra på jobb. :)

// Vibeke

PS: Se her for alle tidligere innlegg ;)

13 kommentarer:

 1. Absolutt! Hadde stor glede av oppussingsonsdags-innleggene dine tidligere, og kommer helt klart til å følge med om du kommer med nye. Er så morro å se hva andre kan trylle frem! For øyeblikket har jeg ingen prosjekter å delta med, men har noen planer framover våren...så skal ikke se bort fra at det dukker noe opp fra meg også.
  Gleder meg og håper virkelig du starter opp igjen!

  -klæm-

  SvarSlett
 2. Hei, håper virkelig du starter opp igjen med oppussingsobjekter. Savner det:) Blir spennende. Du har en super blogg:)

  SvarSlett
 3. Nytt sengetøy og dyne/pute er himmelsk. Ingen tvil om det. Har du prøvd sengetøyet fra Beach House forresten? Da kan man virkelig snakke om en nydelig opplevelse. Ingenting annet slår det...

  SvarSlett
 4. Jaaa det synes jeg absolutt du må, så artig å se hva andre har pusset opp og få vise fram det man selv har putlet påed. Jeg kommer til å ha endel jeg vil vise fram i tiden som kommer tror jeg. Her er link til et av mine siste prosjekter. http://mantagerhvamanhaver.blogspot.no/2013/12/back-in-black.html

  SvarSlett
 5. oui oui oui il faut recommencer :)
  Meilleurs voeux pour vous et votre famille Vibeke!
  Catherine

  SvarSlett
 6. jaaaaaaaaaaa oppussingsonsdag.......
  vilha vilha.....

  SvarSlett
 7. Heii. JA. Har flere ganger tenkt å høre om du skulle gjenoppta Oppussingsonsdagene.. Elsker før og etterbilder av oppussede objekter. Så vidt meg bekjent så, er vel du den eneste som har hatt slike faste innlegg om oppussing. Her til lands i alle fall. Men, nå har jo ikke jeg oversikt over ALLE bloggene her i landet heller da ;). Så sånn sett må jo det være litt unikt vel...;).

  Grattis med nytt kjøkken. Lekkert og smakfullt;)

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 8. Jeg likte oppussingsonsdag :) Ja til gjeninføring ♥

  klem

  SvarSlett
 9. Savner det !
  Takk for koselig kommentar og at du ville følge meg !
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 10. Dette var en god idè :) Delta gjerne eg :)

  SvarSlett
 11. Ja! Det var morro å følge med på!!!:) Kanskje man kan bidra med noe også....;)

  SvarSlett
 12. Jaaaaaa!!! Jeg har DIGGA oppussingsonsdag, og det hadde vært SUPERT om du fortsatte med det!! :)

  Her kom det minusgrader ja, hehe, i bøttevis...men heldigvis SNØ! ♥ Så forresten ut som en fantastisk Oslo-tur!! ☺

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails