søndag 5. januar 2014

Nytt av året og nytt håp for året?

I år (evt. i fjor ;) ) hadde vi (les: jeg) nye dyner, ekstra lange, på ønskelisten til jul.

Det lå ikke under treet, men det gjør ikke så mye når det er salg på Jysk nå. 
Jysk er naboen til jobben, så i går ble det med to sett med dyner og puter hjem. 
Og da måtte jeg ha sengetøy også gitt ;)

Valget falt på dette nesten hvite i egyptisk bomull (sto det på pakka, over made in Pakistan) kostet 100,- pr sett, og jeg fikk skikkelig hotellfølelse da det kom på. Helhvitt og friskt. 


Jeg stryker ikke sengetøy (eller annet enn bluser og skjorter, til nød), men ser at jeg kanskje burde gjort det. Sånn bildemessig i alle fall. *ler*

Jeg gleder meg til å legge meg i kveld ♥Til sist i dag må jeg bare kommentere noe; Jeg leste både Keisernes innlegg om Bloggveien videre  og Signes innlegg etter at hun hadde lest det, og jeg kjenner at jeg er veldig enig. Jeg har lenge slitt med både blogglyst og "lesebloggerlysten", og har tenkt at det har vært pga babybobla. Men det er jo godt over et år siden babyen kom, og når jeg leser disse innleggene ser jeg at det ikke bare er meg. 
Så bra at Keiserne forsto det, og satt ord på det!

Jeg har aldri vært den som har funnet opp kruttet når det gjelder interiør, ting som blir gjort er oftest inspirert av andre, men jeg har ofte fått høre at bloggen min er koselig og naturlig. Det vil jeg fortsette med, for det er jo dette som er meg. ;) Det er masse fint hos andre, men det er nå slik det er her i heimen, fordi det er dette vi trives med. Tro meg, jeg har prøvd andre ting, men det er slik det ender opp. 
Vibeke-koselig kalte kusinen min det. ♥

Jeg har noen jeg samarbeider med, og jeg vil nok vise frem ting i den sammenheng.
Blant annet er jeg plukket ut til å være bloggvenn med Me & I i år, og vil få teste og gi bort klær derfra, det blir kanskje noen flere turer på Nationalteateret om vi er heldige og forhåpentligvis skal vi fortsette tradisjonen med å gi bort en personlig almanakk ved skolestart og årsslutt.
Men forhåpentligvis vil jeg bli inspirert til å blogge mer mellom disse "vi tester"- og "vi fikk"-innleggene, for den delen er jeg ikke fornøyd med på egen blogg i året som gikk. Det ble dessverre litt for mye samarbeidsinnlegg og "nå må jeg skrive om noe, fordi jeg må skrive om det vi fikk i morgen"-innlegg i 2013. 
Jeg beklager det!


Jeg håper vi alle vil bli inspirert til å blogge om det vi selv liker, 
og kanskje ikke bare det vi tror vil generere lesere....? 
Og kanskje jeg skal øve på å ikke skrive 5000 ord i hvert innlegg.....? *flire*


I tillegg vil jeg jobbe med å være flinkere til å kommentere, og kommentere tilbake. Jeg får mail om hver kommentar, og sletter aldri før jeg har vært innom og lagt igjen noen ord. Innboksen min er etter 2012 og 2013 rimelig full dessverre. Innlegget i går har fått 10 kommentarer, og det er flere enn noe annet det siste året (sett bort fra når jeg gir bort noe.......), og jeg merker jo at det er så hyggelig med kommentarer, og jeg skal virkelig jobbe med meg selv her!


I dag har jeg forresten tatt bilder av kjøkkenet, så det kommer straks mer derfra.

Ha en flott søndagskveld ♥

// Vibeke

9 kommentarer:

 1. Weee!! JEg har også shoppet nytt sengetøy - men på nett, og ikke til meg selv :) Her skal rommet til Tøtta Krutt få en overhaling ;)

  Støtter alt du skriver under bildene, godt at det er out in the open - jeg kjente at blogglysten kom tilbake med en gang, når jeg bare visste hvos skoen trykket ;)
  2014!! <3

  SvarSlett
 2. Deiligmed nytt sengetøy!

  Lykke til med blogging, kjenner at bloggelysten er litt dalende selv, men håper dentar seg opp igjen!
  Jeg håper ikke insta tar over for blogging hos folk....

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Vibeke :)

  Tusen takk for så koselig kommentar inne hos meg. Jeg måtte selvfølgelig inn å se her hos deg :) Nydelig blogg og jeg støtter deg 100% i det du skriver om blogging.

  Som du sikkert så i bonytt så hadde de brukt overskriften "bloggeren". Dessverre for meg valgte de å trykke akkurat de ordene. Jeg føler nemlig at jeg ikke klarer å leve opp til akkurat det om dagen da tiden rett og slett ikke strekker til samtidig som det har blitt enklere å dele bilder og ideer over instagram.

  Jeg kommer til å fortsette å blogge når jeg føler at jeg kan inspirere andre så får det bli litt i rykk og napp.

  Jeg gleder meg til å følge deg videre, for innemellom må jeg jo bare innom å se hva alle dere flinke bloggere skriver og viser bilder av :)

  Håper du har hatt en fin jul og ønkser deg alt godt for det nye året :)

  Carinaklem

  SvarSlett
 4. Hei, og godt nyttår! :)
  Hehe, jeg stryker heller ikke sengetøy, og har heller ingen planer om å begynne med det..Asså, vi har da andre viktigere ting å drive med! *kniiiis*

  Jeg er veldig for å bare være seg selv og blogge om det man liker og tror kan inspirere andre. Jeg må innrømme at jeg syns det er ekstremt mange blogger nå som jeg føler er som tatt rett ut av et interiørmagasin, og jeg skulle nok egentlig ønske at det var mer "amatører" som fikk mer oppmerksomhet. At man ikke MÅ være en "proff" fotograf for å få engasjement rundt bloggen sin. At man også får noen kommentarer selv om man ikke er på bloggtoppen.. For det ER virkelig koselig med kommentarer! :) Og for meg gjør mange blogger at jeg får helt prestasjonsangst, - selv om jeg virkelig prøver å ikke tenke på det..

  Jaja, veit ikke heelt hvor jeg skulle nå, men uansett så trives jeg her inne hos deg! GLEDER meg til å se mer av kjøkkenet ditt! I år krysser jeg fingrene for at det blir nytt kjøkken på meg også! ;)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 5. Godt nytt år!

  Deilig med nye dyner og sengesett :D

  Ha en fin ny uke,
  Klem fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Jeg leste og tittet på bildene av kjøkkenet og skulle bare hvile litt før jeg skulle skrive noe sånt som: "Det er kassene og de gamle tingene som gjør kjøkkenet perfekt og Vibekekoselig" :)

  Jeg håper du forsetter bloggingen! Bloggen din skiller seg ut ved å være hjemmekoslig. Jeg kunne gjerne sett mer av oppussingonsdagene og jeg tar gjerne imot en god oppskrift eller to.

  Her er det endelig hverdager igjen! ;)

  Tessabessaklem

  SvarSlett
 7. jeg leste det innlegget til Signe jeg også og ble veldig inspirert og vekket. Titt innom meg imorgen og se hva slags tanker jeg har gjort.

  Ekstra lang dyne er bare såå digg. Vi har det og jeg elsker det!

  Takk for all fine kommentarer inne hos meg, du er god. Dessverre får jeg ikke kommentert tilbake så ofte som jeg ønsker, men jeg er i alle fall her nå *blunkesmil*

  Ønsker deg en finfin start på uken!
  Her blir det en hektisk uke, da jeg er på jobbreise med konsern og er ikke hjemme igjen før fredag *hyl* - lenge for en som er så hjemmekjær som meg.

  klem og smil ♥
  maia

  SvarSlett
 8. Ja der hadde du satt ord på det også ja, kjempebra det du skriver! Man må være tro mot seg selv, man kan liksom ikke lure seg. ;) Og kommentarer - snakk om at jeg er dårlig på det. Skjønner absolutt hva du mener. Og til sist, jeg stryker heller ikke sengetøy og de ser jo ofte ikke ut. MEN det blir kjempegode å ligge i når de er skrukkete! Nyt kvelden. :)

  SvarSlett
 9. Jeg er så enig med deg når det kommer til blogglysten. Jeg trodde også det bar babybloggeblues, men nå e han jo halvannet år. Og så innså jeg at det er ikke tid til å la interiør ta så mye plass i hverdagen og begynte å blogge mer om hverdaggslivet. Sånn får det bli. Og der kom me&i og noen andre samarbeidspartnere inn i bildet.

  Godt å høre det er fler av oss. Jeg har lagt eg til via bloglovin og gleder meg til å følge vider eog til å se dere på lørdag:) hyggelig å kjenne litt til dere i forkant. Da blir det ikke så skummelt ;)

  Kirsti

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails