tirsdag 25. september 2012

Kelly Moore x 2

Jeg har lenge ønsket meg en fotobag fra Kelly Moore, men har slitt med å bestemme meg for hvilken jeg skulle velge. Jeg siklet lenge på Libby, men var redd den ble for stor. 2 Sues hadde ikke farger jeg falt noe veldig for, og B-Hobo likte jeg egentlig ikke så veldig pga formen. (Les funderingsinnlegget mitt her)

Vel, så feil kan man ta. *ler*

Jeg avtalte med min stefar at han skulle ta med seg veske hjem fra USA når han var der for å besøke barnebarna i september, jeg tenkte nemlig å bestille fra nettsiden i USA, siden det er en del billigere enn i Norge (sad, but true). Vel, Fru Nordhagen er godt bevandret på eBay og kom over et kupp. Vel, egentlig TO kupp faktisk!
Så da ble det intet mindre enn 2 x Kelly Moore på meg, og den ene er den jeg ikke skulle ha. Men jeg kunne ikke vært mer fornøyd! ;P
Det første kjøpet ble B-Hobo, som jeg fikk tak i for latterlige $65! (ca 375,-) Dette fordi "pad'en" på skulderremmen hadde gått opp i sømmen.... Vel, den tok jeg bare av. ;)

Jeg ønsket meg i utgangspunktet en grå eller lilla (!) Libby, men når den dukket opp på eBay i caramel var jeg ikke så vanskelig å be likevel. *ler* For $205 (ca 1200,-) ble den min og sendt videre til San Diego.

Jeg sparte med andre ord over 2.000,- i forhold til norske priser og det er jeg veldig fornøyd med. Lommeboka mi er ikke alltid like glad i å støtte innenlandske butikker, som jeg er i å shoppe. ;P
Veskene er kjøpt av privatpersoner og er brukt. Vel, brukt og brukt. Libby'en kom i originalpose og ser ikke ut som om den er tatt i bruk engang.

Jeg er i overkant fornøyd med kuppene mine, og veska jeg ikke skulle ha er blitt brukt hver dag siden jeg fikk den. Den er super som hverdagsveske i tillegg til å være fotoveske. *me like*Har du gjort noen gode kupp i det siste?13 kommentarer:

 1. Åh, så heeeeeeeeeeeeerlig ♥
  Jeg har vel ikke akkurat gjort et kupp, men har kjøpt to gamle lysestaker og ei gammel mugge i dag. Hviiite og fiiiiiiiiiine ♥

  SvarSlett
 2. Åh, heldige du. Tror jaggu jeg må ta meg en tur på ebay jeg også ;)

  SvarSlett
 3. Så utrulig flotte vesker,ønsker meg sån ei eg og:)
  Fine kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Fine vesker! Har gjort masse kupp jeg i det siste, i hvertfall i følge meg selv. Vet ikke om mannen er like enig...hehe:)

  SvarSlett
 5. Heldige du! Står på ønskelista mi :)

  Synnøve

  SvarSlett
 6. Wow, for et kupp!
  Veskene er rålekre!

  Klem

  SvarSlett
 7. Heldige du!!
  De er bare verdens vakreste:))
  Grattis ♥

  SvarSlett
 8. Den caramel Libby veska har jeg også:)
  jeg er Super fornøy også, men den er litt for stor for vanlig bruk. Så jeg burde vel kjøpe en til mindre.

  Den andre du har en kjempe fin, jeg burde vel titte litt mere på hjemmesiden dems.

  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 9. Hei,

  Takk for koselig kommentar på bloggen min om vetleguten:)

  Gratulerer med jenta i magen, det blir jo ei spennande juletid for deg også.

  Liker bloggen din veldig godt!

  Helsing Marianne - ny følger.

  SvarSlett
 10. Åååååh, heldige deg!!!!! Ebay er undervurdert av meg skjønner jeg, eller det vil si...jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal ta meg frem der, for å finne slike godbiter. Kanskje jeg bør begynne med å VITE hva jeg skal lete etter?! Er liksom så mye jeg har lyst på, hihii;)

  Savner deg også, MASSE!!

  Glansdag i år?
  KLEMMEMASSEPÅ

  SvarSlett
 11. Er til våren igjen det kanskje?! ;P
  Anyway: I'm going, og håper dere blir med! :D

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails