tirsdag 18. september 2012

Oppbevaring på badet

Vi har mye skapplass på badet, som planlagt, men likevel er den mest praktiske oppbevaringen en liten kurv på benken....
Rett og slett fordi jeg ikke er så flink med hudpleie, og når det står i skapet glemmer jeg det hvertfall. På benken er det lett tilgjengelig og enkelt å huske på, og med kurven ble det mye mer praktisk å ha det der.
 
Kurven ble kjøpt i Stavanger i fjor høst, så den har stått der en stund. Den ble kjøpt uten mål, det var bare fordi den var fin. Og da er det jo godt å kunne forsvare det med at det ble et veldig praktisk kjøp. ;)

Dagen i dag har inneholdt mye god energi - jeg har orket å vaske bad, støvsuge hele 1.etasje og levere Hedda i barnehagen. Det er første gang siden før påske, så det var godt for sjela. ♥

Ha en fin kveld!


11 kommentarer:

 1. Ikke dumt med en slik kurv nei :)
  Kjekt å lese at du har litt ekstra energi! Håper det fortsetter utover høsten, selv om vi går en mørk tid i møte. Snart jul, i år gleder jeg meg ekstra mye - og da spesielt til all juleinspirasjonen man får gjennom alle de flotte bloggene som finnes.
  Ønsker deg en riktig fin uke!
  Klemmer fra Grønsdal :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint, og så lurt:)
  Her står tingene i rot på vasken, for jeg er som deg, må ha det fremme for og bruke det:))
  En kurv skal bli, hihi ♥

  SvarSlett
 3. Det der var ikke så dumt du:) Mine ting står sjelden i skapet, mere rundt omkring..:/

  Herlig at du er bedre:))
  Ha fin ruging videre, hehe!

  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 4. Kurver er rett og slett utrolig praktisk! Har ingen på badet, men flere rundt omkring i leiligheten :)
  Godt å høre at du er litt på beina igjen - det må være befriende!
  Ha en fin kveld :)
  Ingrid

  SvarSlett
 5. Nydelig kurv!!! Praktisk med kurver her og der, blir liksom aldri nok oppbevaring:)

  Godt å høre at formen din er bedre! Leste med gru innleggene dine tidligere om hvordan graviditetende dine har vært... Puh, klarer nesten ikke å sette meg inn i det! (Jeg som gikk med tvillinger og ikke spydde en eneste gang liksom...) Får håpe formen din holder seg fremover!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 6. Det var stilig. Mitt bad trenger sårt en opprydning, og denne gangen kommer mesteparten til å gå i søpla. Og bare ta vare på det lille som faktisk blir brukt. :)
  Inspirerende bilder!!

  SvarSlett
 7. Fine kurven og fine badet! :)
  Og så godt å lese at du hadde en din dag i går ♥

  SvarSlett
 8. Så deilig med litt energi, det kommer heldigvis noen dager innimellom! Kurver er så kjekke, både her og der! Veldig greit når ting er lett tilgjengelig :) ha en fin dag :)

  SvarSlett
 9. Ja, det er veldig lurt med en kurv på benken på badet. Har det selv, med de tingene jeg bruker daglig (ofte). For det er som du sier, står det i skapet blir det glemt. Også er det så greit når man skal vaske benken, da er det bare å løfte opp hele kurven, i stedet for "tusen" småting.

  SvarSlett
 10. Likte det jeg så i kurven din, hi hi. Kurv til sånt stæsj er et must, og en egen kurv til mascara, sminkekoster, eyelinere osv er også et bra tips.
  Klem fra Hanne-Monica

  SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails