søndag 9. september 2012

Konkurranse - vinn en panelovn i glass!

*Konkurransen er avsluttet*

I dag har vi fyrt i vedovnen og jeg har ryddet vekk sommerklær fra klesskapene.... Her har høsten kommet for fullt og da kan det vel passe seg med en konkurranse som avgir varme....? ;)

Heldige meg har fått spørsmålet om jeg vil gi bort en panelovn i glass fra Mill.Panelovner trenger ikke se kjedelige ut. Med sin elegante glassfront kombinerer Mill panelovner et lekkert utseende med en gunstig pris. Ovnene har avansert termostatstyring og gir jevn varmefordeling i rommet. Fronten er i herdet glass og har ingen skarpe kanter. Mill finnes i sort og hvit, i flere størrelser og med 2 ulike termostater (dag/natt senking eller elektronisk termostat)."Mill lanserer denne høsten en ny glasspanelovn-serie, en stilfull serie panelovner med rene og 
slanke linjer med herdet glassfront. Den blanke overflaten gjør ovnene enkle å rengjøre og 
tilpasser seg elegant interiøret i ethvert rom.

Panelovner er den desidert mest brukte oppvarmingskilden i norske hjem. På tross av enormt mange
ovner i Norge, oppfatter de færreste av oss tradisjonelle panelovner som spesielt estetiske. Den eneste funksjonen ovnene har gitt oss har hittil vært at de gir varmen man trenger for å holde hjemmet komfortabelt gjennom lange høst og vintermåneder.

Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige. Hvem skulle vel tro at panelovner skulle bli et spennende blikkfang i stuen, på kjøkkenet, soverommet eller til og med badet?"


Egentlig har jeg jo ikke lyst til å gi bort en ovn i det hele tatt, jeg vil jo ha den selv. Mannen ble nesten litt blank i blikket her... *ler* Vi trenger nemlig en på badet oppe. ;P


"Ovnene bygger kun 70 millimeter ut fra veggen og på grunn av den stilrene fronten ser de bra ut på 
enhver vegg i hjemmet. I tillegg til et slim design har Mill en rekke sikkerhetsfunksjoner som frostsikring, overopphetingsvern, samt et digitalt display og termostat for enkel betjening. Ovnene er godkjente for plassering i sone 2 i våtrom, slik at du enkelt monterer ovnen på baderommet om du ønsker det."


"Mill gir deg alt du kan ønske deg av en panelovn. Spennende og stilrent design, flere ulike alternative termostater, effektiv og jevn varmefordeling i rommet - til en svært fornuftig pris. Ovnene har anbefalt utsalgspris fra kr. 1099,-"For å være med i trekningen av en ovn fra Mill må du legge igjen en kommentar på dette innlegget og svare på hvorfor du ønsker å vinne, samt fortelle meg hva som skiller disse ovnene fra tradisjonelle panelovner. ;)


Titt inn på nettsiden deres for å se og lese mer.

En vinner vil trekkes søndag om 14 dager - altså 23. september. Lykke til! ;)46 kommentarer:

 1. Ohh lord!
  Dette kunne ikke kommet på en bedre dag!
  Det er bikkjekaldt i huset, og høsten er tredd nedover ørene mine.. Hele gjengen sitter samlet under et stort pledd, og det bare fordi jeg på død og liv IKKE ville ha de STYGGE panelovnene fra 1980 på veggene igjen!!
  Okay så er det min egen skyld da.. Men det er jo ovner som dette jeg vil at skal være synlige for alle husets gjester.. Estetiker? tja.. bittelitt :P
  For meg skiller disse ovnene seg virkelig ut i mengden!
  De er ikke bare flotte å se på, i tillegg til alle de fine funksjonene som kan unngå at jeg må stå opp iført ullsokker og lange ullunderbuser..lekkert?? tja..
  De ser jo virkelig ikke ut som noe ovn i det hele tatt!

  Så.. OOoo store estetiker gud! (som kan redde meg fra verdens lekkreste 80-talls ovner...) Gi meg et lodd med lykke :D

  God søndagsklem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Ååå - jeg ønsker meg supermasse en sånn panelovn! Vi kjøpte vårt første hus for et år siden, og som nyetablerte kan vi ikke ta oss råd til å gjøre hva som helst her hjemme enda. Det som står av ovner i huset i dag, er fra 70-/80-tallet. De varmer dårlig, ser forferdelige ut, drar nok strøm til å tappe et helt kraftverk - og er sikkert brannfarlige i tillegg. Så ja takk, jeg ønsker meg veldig gjerne en sånn ;-D

  SvarSlett
 3. Ja takk, gjerne. Siden vi har kjøpt nytt hus med flere rom som kunne trengt en ovne, deriblant barnerommet så vil jeg gjerne bli trukket ut.

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  ;)

  Ha en flotters kveld

  SvarSlett
 4. De er så kule! Vanlige panelovner er grunn lite fine å se på, mens disse er jo et kult møbel i et rom!
  Ja, vi bor i et hus fra 1784, need i say more:-)
  Klem Bodil

  SvarSlett
 5. oH YES PLEASE!!!!!

  Altså, eg vil vinne siden eg FRYSER!

  Mill skiller seg fra andre
  panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  Så det så :-)

  Klem W

  SvarSlett
 6. Hei

  Denne hadde passe knall i gangen vår i andre etasje. Vi har foreløpig INGEN form for oppvarming av andre etasje, og trenger det sååårt nå som kulda kommer. Jeg har gått ned 65 kg det siste året , og med det kommer frysapinnetendensen. Jeg fryser konstant. Litt ekstra varme hadde da virkelig gjort seg.

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate. Noe som gjør at de faktisk ser pene ut, i motsetning til gammeldagse panelovner.

  Kjempeflott konkurranse syns jeg. Litt annerledes enn alle giveaways, selv om jeg elsker de og. ;)

  Ha en fantastisk søndagkveld.

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei,
  jeg ønsker meg en sånn fordi den var fiin!

  Det som skiller dem fra tradisjonelle panelovner er vel nettopp det ;)


  klem

  SvarSlett
 8. Å, disse var fine!
  Hvorfor ønsker jeg å vinne?
  Vel, vi har nettopp pusset opp trappegangen opp til loftet samt gangen på loftet og der har vi en urgammel panelovn som har hengt på veggen fra da bestemoren til mannen bodde her. Og den må være gammel da vi har bodd her i snart 13 år...

  Og Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige. Hvem skulle vel tro at panelovner skulle bli et spennende blikkfang i stuen, på kjøkkenet, soverommet eller til og med badet?

  SvarSlett
 9. Fiiine ovnen! Jeg vil ha en sånn fordi vi KUN har vedfyr i huset vårt og jeg klarer ALDRI å få fyr (Les: 10 opptenningsbriketter og INGEN fyr!!) Det er kaldt på høst/ vintermorgenene når jeg står opp med småtten...

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  SvarSlett
 10. Heisann!

  Hvorfor jeg vil vinne? Fordi dette er bare de råeste varmeovnene jeg vet om, og vi trenger virkelig å kvitte oss med den ulekre "stråleovnen nesten oppunder taket" på badet og få inn en hvit, liten lekker sak :-)

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.
  I tillegg bygger den kun 70 mm utfra veggen og hadde passet helt supert på badet vårt!!

  Mvh Gunn K

  SvarSlett
 11. Heisann, først all ros for fin blogg som jeg stadig titter innom.
  Den ovnen var kjempelekker, hadde virkelig et "godt utseende" i forhold til slike vanlige som finnes rundt omkring. Jeg ønsker meg kjempemye en slik oven, da jeg ikke har noen i stuen og det er bitende kaldt før vedovnen gjør det lunt da jeg kommer hjem etter endt arbeidsdag. Det er lov å håpe jeg kan være heldig en gang, krysser fingre og tær. Ha en flott uke.

  Mvh Anita (anibrovo@online.no)

  SvarSlett
 12. Høsten er på vei!!!-Klare høst-kvelder og det blir mørkere og mørkere for hver eneste dag!!!

  Og kaldere og kaldere..blir det jo også,så da hadde det vært topp med en ny og moderne ovn!!

  Disse ovnene ser veldig praktiske ut - og enkle og rengjøre( i motsetning til gammeldagse panelovner)Så jeg krysser fingrene for litt vinnerlykke hos deg:-) Ha en fortsatt fin søndagskveld!!! Klem

  SvarSlett
 13. Ohlalala! De var überkule :)

  Hvordan er det med deg søte? Håper formen er god og at du nyter livet.

  Finfin søndagskveld til deg. Her er det benet høyt, litt blogging før mannen og jeg skal sette oss ned med en film.

  Happy ukesstart
  -klem

  SvarSlett
 14. Hei hei.
  Så herlig, ønsker meg skikkelig en slik.
  Den hadde vært perfekt i gangen eller i stua, for å hjelpe å holde litt mer lunk når varmepumpa ikke klarer alle minusgradene. :)
  Jeg syns de skiller seg ut pga designet, at de er praktiske og blender sammen med miljøet.
  Jeg håper virkelig vinnersjansene glimter til. :)
  Klemmer fra meg.

  SvarSlett
 15. Sånn en flott ovn har æ selvfølgelig lyst på!:) Vi har akkurat kjøpt oss hus - bygd i 1959 og aldri pussa opp! Mannen har bestemt at de gamle radiatoran ska ut, så æ ønsker mæ kule panelovner;)
  D som skiller en Mill fra andre ovner, e fronten i herda glass.
  Hanne (hannej83@hotmail.com)

  SvarSlett
 16. Da jeg flyttet inn i leiligheten så var det panelovner på alle veggene, og fordi de var forskrekkelse å se på, og da de trakk ned helhetsinntrykket så kastet jeg de ut. I fjor skulle vi ut å titte etter noen, men Kom hjem uten... Og disse hadde et lekkert design, og kan være til god hjelp når vi er på farten, slik at det holdes varmt, selv når vi ikke fyrer i peisen.
  Ps, det er ti år siden jeg kastet de ut ;)

  Disse hadde jeg vært stolt av og jeg ville IKKE kaste de ut

  SvarSlett
 17. Utrolig stilig ovn:)Disse skiller seg ut fra andre ved å være lite synlige på veggen og ha et diskret design. Det er noe som passer min stil.Ville gjerne likt å ha slike i hele huset:)
  Kirsten

  SvarSlett
 18. Oiii,aldri sett en så lekker panleovn før.
  Den ville passet perfekt i stuen med sitt delikate design. Den vi har hatt i stuen,en vanlig kjedelig panelovn,har sluttet å virke. Og lysten til å henge opp nok en kjedelig ovn frister ikke. Men med denne hadde det absolutt ikke vært noe problem :)

  SvarSlett
 19. Jippii, disse er så FINE:))
  Jeg ønsker meg veldig en slik fordi der er FINE og fordi jeg fryyyser i dette huset - alltid kaldt:)

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  Ha en fin fin kveld ♥

  SvarSlett
 20. Skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront. Det gjør at jeg liker den utrolig godt. Pen å se på, og praktisk.
  Bygger på et gammelt hus, så trenger mange flere nye panelovner.
  Disse likte jeg utrolig godt, da vi har en stram stil hjemme og er opptatt av design:)
  Har små barn, så kjempelurt at den ikke stikker så langt ut fra veggen og at den ikke har skarpe kanter.

  Mvh

  Marie Elise
  hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 21. Den var bare helt utrolig stilig:)
  Vi skal kjøpe oss ny ovn nå fordi vi fryser rett og slett. Akkuratt nå har vi en haug med andre ting som må betales...rettskatt blant annet.

  så en slik hadde vært kjærkommen ja:=)

  Denne panelovnen skiller seg forresten ut med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktig.

  krysser fingrene:)

  SvarSlett
 22. Den var jo aldeles lekker og jeg vill gjerne vinne for vi satt netopp i helgen og snakket om at vi måtte ha en ny ovn som var litt mere økonomisk en den vi hadde og da er det jo bra at de er fine og se på også. krysser fingre for den.
  Mvh Elisabeth.
  elisabethlien67@gmail.com

  SvarSlett
 23. Havnet her etter å ha googlet "Mill panelovner". Vi skal til å skifte ut panelovnene på hytta vår med sorte glasspanelovner, så da passer det veldig bra å få være med på denne konkurransen.

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  SvarSlett
 24. Hei.
  Så flotte ovner. Jeg ønsker meg virkelig en slik - helst flere ;) Vi holder på å pusse opp oldemorhuset oppe i Kvæfjord i Troms, der noravinden tar skikkelig tak, og med tre barnehagebarn i hus trenger vi godt med varme, så da hadde det virkelig gjort seg med ny ovn!

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  Krysser fingrer og tær.
  Mvh Susanne

  SvarSlett
 25. ÅÅÅÅÅÅ ønsker meg veldig en sånn ovn til mitt nye hjem.

  Det finnes få om ingen panelovner som kan måle seg med denne. Denne ville ha løftet etthvert hjem!!!

  Jessica

  SvarSlett
 26. Jeg ønsker å vinne en panelovn fordi jeg er avhengig av å ha det veldig varmt rundt meg. Jeg sitter i rullestol (= lav blodsirkuasjon) og i vinterhalvåret er jeg stort sett inne hele tiden for å holde mest mulig på varmen. Bor enda hjemme hos foreldrene mine, i en egen del på loftet. Her kan bli veldig kaldt, og jeg trenger så sårt noe varmende til vinteren.

  Utrolig praktisk å kunne ha de på veggen, og når man i tillegg nesten ikke merker at det er en OVN som er så tynn. De er jo heller ikke nevneverdig stygge å se på..

  Elin/sunde92elin@hotmail.com

  SvarSlett
 27. Åh...kor stiiilig :) Æ har aldri sett nåkka sånt før...!!
  Tænke den hadde blitt fin på tvillingan sitt rom! Singel mamma me guttan mine, nytt hus og pængan blei brukt opp før ovna og lys i 2.etg va på plass...nu venta æ på tlf fra Hamar ;)

  Uansett, den som vinn den ovnen dær e kjæmpe heldig :)

  Mvh
  Siv, Bodø

  sijohanne@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Vi er to jenter på 19 år som tar det store steget hjemmefra om bare 1 mnd. Vi drar hele veien fra østlandet til Bergen, der det er rimelig kaldt om vinteren (som resten av norge, hehe).
  Hvis dette kunne blitt vår første møbel, hadde den betydd noe helt spesielt, og vi hadde fått en magisk start på den lange reisen vår mot et hverdags-skifte.

  Hilsen to lykkelige jenter som snart blir voksne.

  SvarSlett
 29. Hei hei

  Utrolig fine.

  Passer mitt i blinken hos meg!
  Men uansett må vi ut og kjøpe ovner til vinteren!

  Grunnen til og velge Mill de skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront ,+støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  Ha en fin helg

  SvarSlett
 30. Oooooo, jeg vil være med! :))
  Kunne tenkt meg å bytte ut ovnen på stua, og disse er jo bare panzer-kule! :)
  De skiller seg jo helt klart ut i designet, panelovner er generelt ikke pene, så det er fint at de går mer i ett med veggen;)


  SvarSlett
 31. Jeg vil være meeeeeeeeeeeeeeeeeed! :)
  Guttene trenger ovner på rommene sine og slike som disse står høyt på ønskelista altså! *smile*

  Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  SvarSlett
 32. Vi har to barn på 19 og 2 måneder. Denne vinteren ønsker vi at de skal få ha et godt og varmt lekehjørne på stua med lekematte, puter og ulltepper. En ovn fra Mill hadde jo vært perfekt fordi den ikke blir supervarm foran men sprer varmen jevnt i rommet og den ser fin ut. jeg var ikke klar over at så fine ovner fantes!

  SvarSlett
 33. Ååå, disse var knallekre!

  Ønsker å vinne for å holde varmen i vinter!

  Hehe, holder på med totalrehabilitering av mange hundre år gammelt, lite hus. Huset har to stuer og to piper. Da vi rev innvendig i den ene stua oppdaget vi at pipa var elendig murt, og nesten hadde brent av den ene takbjelken. Det ble alt for dyrt med ny, så vi endte opp med å rive den. Nå står vi her før vinteren og skal fikse/bygge opp igjen innvendig i denne ..
  Men oppvarming var litt(!) glemt i oppussing/barn/jobb/studietid... Hadde vært fantastisk å satt opp en slik flott ovn, og slippe de stygge ovnene som står i veien når barna leker. (Stua er liten nok fra før av liksom;)

  Det som skiller ovnene fra andre panelovner, er at de bare bygger 7 cm ut fra veggen, har en herdet glassfront, støtsikker glassplate. En ovn som faktisk er FIN, og ikke tar stor plass.

  Krysser fingrene for at jeg har litt flaks med meg denne gangen :)
  Super blogg, forresten. Googlet "vis meg din gang" og fikk opp denne, så er egentlig gangen din jeg leter etter nå ;)

  SvarSlett
 34. For en perfekt gave!! :D Jeg har nytt hus, og innrømmer dette ærlig, men nyere hus har ikke alltid den beste oppvarmingen. Her i huset er det kun en vedovn som er varmekilde, og med kalde vintere som vi har her i Hedmark blir dette ofte litt for lite. Ikke noe gøy å stå opp om morgenen når det er 17-18 grader inne. Så en unik panelovn fra Mill hadde vært midt i blinken for oss :D Og siden vi nettopp har giftet oss (18.august) hadde dette vært den ultimate bryllupsgaven ;)

  Mill er en unik panelovn i form av at den kun bygger 70 mm ut fra veggen, har en støtsikker glassplate, har herdet glassfront, og har et tidlløst og flott design! Mill passer i enhver families hus, og kommer i to former. Helt perfekt for oss!

  Jeg krysser alt som krysses kan for at en slik flott ovn finner veien til Løten denne høsten :D

  SvarSlett
 35. Det som skiller seg mest ut, er jo estetikken. Utseendet. Disse ovnene var kule. Og hadde fint glidd inn i vårt nye hus. Vi har ingen panelovner i det hele tatt, men hadde fint hatt bruk for en i stua, kanskje. Eller på soverommet?

  SvarSlett
 36. Denne ovnen er både stilren og flott og se på. Hvorfor akkurat jeg skal vinne: vi holder på å lage hagestue på terrassen, og vi ønsker at dette skal være et tilholdssted for de to eldste barna på 9 og 11 år, sammen med vennene sine. Og en plass som vi kan bruke året rundt. Da trenger vi varme.....og da håper jeg at jeg vinner.
  - Vibeke.

  SvarSlett
 37. JAAA hiver meg inn i konkurransen , lager nytt rom til fjortisen og den hadde gjort seg så knall der:)))

  SvarSlett
 38. Heisann,
  Som huseier av et hus fra 50 tallet, med panelovner fra 70 tallet, hvis ikke eldre -hadde det vært topp å fått hengt opp en ny panelovn i glass på et av rommene som pusses opp.,,og alle rommene skal på sikt pusses opp.
  Den flotte glassovnen skiller seg fra de gamle med sin glassfront som tåler både det ene og andre..Ovnen er itillegg veldig elegant..:-)
  Håper på litt flaks...
  Stor klem Mari Johanne

  SvarSlett
 39. Flott konkurranse. Det som skiller denne fra andre panelovner er det støtsikre, herdete glassplaten, samt det lekre designet. Hvis jeg er så heldig å vinne ovnen, skal den varme min datter, svigersønn og barnebarn. Mvh siv@bruktbilspesialisten.no

  SvarSlett
 40. Hei,
  Med ett uisolert hus fra 1914, så trenger vi virkelig panelovn! :) disse var i tillegg lekre, noe som virkelig er ett pluss!!!!! :))) forskjellen fra andre panelovner et at den har herdet glassfront som gjør den bla støtsikker. Og nok lettere å rengjøre?!!!!! :))) ja takk:) mvh linn mikalsen.

  SvarSlett
 41. For noen lekre ovner!! Jeg har altid tenkt at panelovner vil man liksom gjemme bort, men disse her var jo faktisk fine å se på og blir som et møbel i seg selv! :) Vi holder på å innrede loftstue, så en lekker panelovn som dette hadde vært glimrende! Et stort pluss at den er støtsikker, lett å rengjøre og at den skiller seg ut utseendemessig med lekker design og glassplate i forhold til andre panelovner. Krysser fingrene for vinnerlykke! :)
  Mvh,
  Tanja K,
  fast leser.

  SvarSlett
 42. håper jeg ikke er for seint ute!!!!!! disse ovnene var jo bare helt vanvittig fine;)herdet glassfront,støtsikker,lekkert design!!!! mvh.turid.grubben@gmail.com

  SvarSlett
 43. hei hei, vet ikke om jeg rekker å være med.. støtsikker, herdet glassplate er forskjellen.
  med en nyoppusset kjellerstue, malt i industriell grå med hvitt tak og lister, hadde det passet perfekt inn med en ny ovn. har ingen der fra før, men det trengs:)
  ha en fin søndag. klem may rita
  may_rita6@hotmail.com

  SvarSlett
 44. En sånn ovn vil jeg vinne! Her skal vi i gang med oppussing av stuen og kjøkkenet. Riving av vegger og ombygging. For å matche den nye stilen her i huset hadde det gjort seg med en lekker ovn. Såå mye penere enn de gamle panelovnene som vi rev ut når vi kjøpte huset her. Forskjellen med herdet glassplate, som attpåtil er støtsikker, vil sette prikken over i'en på kjøkkenet. Der er det bare 13 grader når minusgradene er på besøk. Masse funksjoner var det jammen også. Krysser fingrene!

  SvarSlett
 45. Mill skiller seg fra andre panelovner med sin herdete glassfront, en støtsikker glassplate som gjør ovnene elegante og tidsriktige.

  Hadde jammen ikke vært meg i mot å vinne en slik ovn.
  Kjempefin og moderne!

  Så jeg slenger meg med i siste liten og krysser armer og ben.

  SvarSlett
 46. Hei,
  Jeg vil så gjerne være med i trekningen, for en Mill ovn har stått på ønskelisten lenge. Jeg trenger den sikkert ikke noe mer enn det andre gjør, men ønsket er STORT!;)

  Det som skiller ovnen fra vanlige panelovner, er i alle fall Designet. Den ser jo faktisk fin ut, i motsetning til en vanlig panelovn. Den er lekker, i glass og bygger minimalt ut fra veggen. Vil passe inn i ethvert hjem - og i alle fall i mitt;)

  Da krysser jeg fingre..;)

  Mvh
  Sidsel S. Bødtker
  (sbodtker@broadpark.no)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails