tirsdag 4. september 2012

Sove godt

I går kveld kom vi hjem fra en liten helg hos mamma i Moss, og det var så godt å legge seg i egen seng, i eget mørkt rom! Det er veldig hyggelig å være på besøk, og det er jo ikke andres feil at jeg er så lyssensitiv når jeg sover, men det blir dessverre dårlige netter når jeg er borte. :/

Jeg ønsker meg et lyst og åpent rom, med lyse, luftige gardiner..... Men så skal jeg sove også da. ;P
Vårt soverom har en sort vegg (jeg husker dessverre ikke leverandør) og sorte gardiner (foran persienner). Og oppå stanga ligger et sort teppe, for det lyser jo opp i det hvite taket når det lysner ute. ;P Jeg har lyst til å male de andre veggene, som nå er malt med Fabrikk, i en enda mørkere grå....
Som dere kan se har vi nå matchende nattbord, lyseblå og laget av pappas onkel. Nattbordene er arv fra farmor og farfar, og jeg har hatt mitt i 7 år. Forrige uke fikk Mannen sitt også, etter at vi mistet farfar for noen uker siden. ♥
Hodegjerdet vårt et en gammel dør vi fant på låven til svigers. Vasket, pusset litt og malt. Med masse gammel maling under, slik at det blir hakk og forskjeller. Jeg blir ikke lei! Eneste (?) jeg ønsker meg nå er en ramme til å ha rundt selve madrassen, slik at det blir en "hel seng".
Den gamle kommoden er en gang i tiden hentet fra barnehjemmet som lå her i området tidligere. Gata rett overfor tomta vår heter Barnehjemsgutua, så det er veldig lokalt. ;) Om noen måneder forsvinner kommoden ned i kjelleren, her skal jo lillesøster sove. ;)

Som jeg gleder meg til det ♥4 kommentarer:

 1. Så flott!
  Du må ha en skikkelig fin uke :)

  Silje

  SvarSlett
 2. Masse fine detaljer:)

  Vi har en nesten lik dør som vi hadde tenkt å bruke som hodegjerde også.
  Men det blir nok ikke noe, det fulgte med litt hendelser etter at vi tok døren bort fra sin egentlige plass, merkelig nok. Så vi valgte å fjerne hele døren fra huset!

  SvarSlett

 3. Jeg er også lyssky når jeg sover. På soverommet har jeg nå hengt opp det de kaller for "blendingsgardiner" fra Stoff og Stil. De er helt lystette.Jeg har kun sydd en løpegang øverst og tredd den på en gardinspiral. Dermed kommer den tett innpå karmen og slipper ikke lys inn. Anbefales på det sterkeste.
  Nydelige nattbord!

  SvarSlett
 4. Så koselig rom dere har. Har samme sengegavel selv(døren). Men mitt tom ser ikke ut for tiden. Oppussing tar litt tid, har stoppet seg helt. Men må få litt inspirasjon igjen så tror jeg det blir. Tenker mørk lilla tapet på veggen bak senga og hvitt resten.
  Tror det skal bli bra. Mønstertapet tror jeg ;) hehe
  Ha en fin kveld/natt. Håper du ser innom:)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails