tirsdag 12. april 2011

AWARDFRI BLOGG

I dag vil jeg dele mitt standpunkt og anbefale alle å lese Monicas innlegg. Mest fordi mye av det hun skriver er mye av det jeg tenker, men også for at jeg ikke skal kopiere hennes innlegg. ;) Det holder jo at jeg kopierer hennes bilde. *ler*


Jeg setter utrolig stor pris på å få awarder, det betyr jo at noen liker bloggen min og at bloggen min er sett. Men jeg er ikke så veldig glad i utfordringene som følger med. Ikke fordi det tar noe lenger tid å lage de innleggene, det gjør det jo ikke, men fordi mange av de inneholder ting som hverken interesserer meg eller som jeg ønsker å lese hos andre. ;) Og hvorfor skal jeg da publisere det på min egen?

Jeg har gjort det til nå, av respekt for de som har tenkt på meg. Men mange av dere har sikkert merket at jeg ikke har sendt awarder videre, ikke på lenge. Både fordi mange av awardene har gått runden og vel så det, men også fordi jeg vet jo hva jeg selv synes om de. ;)


Jeg takker så mye for alle awarder og utfordringer jeg har fått siden jeg startet bloggingen, og så håper jeg vi kan være flinke til å kommentere, legge igjen en hilsen og heller anbefale bloggene vi liker videre til andre! Og igjen; Les Monicas innlegg - hun skriver så godt rundt emnet!
I dag er jeg på kurs i Oslo, jeg skal lære om Siemens hvitevarer - gleder meg!!


Ha en flott tirsdag!*forhåndspublisert innlegg*

8 kommentarer:

 1. Hei Vibeke! Så bra at du (og Monica) skriver om nettopp dette! I likhet med deg synes jeg det er hyggelig å bli lagt merke til som blogger. Men jeg sluttet å ta utfordringer, samt videresende awards for en god stund tilbake. Nettopp fordi jeg ikke synes det hører hjemme i en interiørblogg.

  Så jeg støtter deg fullt ut :)
  Ønsker deg en finfin uke videre!
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Tenker akkurat det samme;)
  Ønsker deg en fin lærerrik dag.

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Så søt og snill du er!!
  Dette var visst et hetere tema enn først antatt;)

  Kos deg masse på kurs - jeg SAVNER dere!!! :)

  SvarSlett
 4. Hei.

  Fint at dette ble satt på dagsordenen. Det er et vanskelig tema, men jeg holder med alt du (og Monica) skriver.

  Jeg er nok mer tilhenger av blogganbefalinger, enn av awards.

  Ha en fin dag i hovedstaden.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Helt enig! Den farsotten er liksom over for min del... ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. så hjertens enig!!!!
  fin blogg du har forresten:))))

  Klem

  SvarSlett
 7. He he, awards er veldig stas de første gangene, men så blir det mer et pes...Det er helt lov å takke nei til awards:)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails