lørdag 23. april 2011

Påskeferie - I loooove it!

Vi har nydelig påskevær og som tidligere år elsker jeg hjemmepåske! Vi har krysset av en del på lista, mest ute, men også litt inne. I går var vi ute i sola i 6 timer, og du vet det er varmt når du synes det er helt greit å jobbe i skyggen i singlet. ;) Vi hadde 20 grader i skyggen kl 16!


Nå skal vi straks ta oss en tur til Leiret, bl.a. besøke Plantasjen og matbutikken. Vi trenger litt til hagen og påfyll i påskeegget. ;) Deretter skal enda fler ting bli krysset av på lista.

Vi tar det i godt tempo. Ingenting på lista er tidskrevende, så her er det gode pauser mellom jobbingen. Is på trappa, vurdering av hvor vi skal flytte rosebusker og syrintreet når terrassen skal lages, hvor stor terrassen skal være, noe kaldt å drikke, litt grillmatrester til mellommåltid. Vi nyter dagene!

Helt til sist; bilder jeg glemte i innlegget om lekestua. En fornøyd Hedda har fått blomster på stua, og må selvsagt lukte. ♥ Søsteste ungen min ♥ (Hun koser seg stort på hytta med besteforeldre og storesøster, vi er jevnlig oppdatert med mms og sms ;) )


Håper du som leser har en herlig dag!!

9 kommentarer:

 1. Så herlig å få gjort masse.
  Her er det også hjemmepåske og vi krysser også av litt etter litt som er gjort.
  I dags kal vi gjøre unna et obligatorisk påskebesøk (huff, det hørtes litt fælt ut, men jeg er ikke fan av å dra på innebesøk når sola skinner på kaffeplassen min hjemme) også en tur på Plantasjen. Tenkte jeg må ha meg noen stemor jeg også

  SvarSlett
 2. Hei

  Vi og nyyter påsken hjemme. Vi er hjemmepåske folk. Reiser på dagsturer, og var nok ikke veeeldig langt unna deg i går. Var en "snartur" på Budor. Litt unna er det jo selvsagt, men i forhold til her er det nærmere. ;) Vi hadde 15 grader på Budor. ;)

  Ha en fortsatt flott påske.

  Anita

  SvarSlett
 3. Åååååh, nå kunne jeg tenkt meg Hernes-påske! Ikke bare for været sin del, men hadde jo ikke gjort noe med ditt selskap heller!! (til tross for den typiske trykkede stemningen...;P)

  Søteste Hedda.
  Kos dere masse!
  *klemmepå*

  SvarSlett
 4. herlig med slike dager!!!
  søt liten snuppe!!

  nyt resten av påsken

  klem beate

  SvarSlett
 5. God påske til deg også. Hyggelig med kommentar fra deg i "bloggtørken" min:-)Jeg får se om jeg kommer i gang med blogginga igjen, ikke alltid jeg synes jeg har så mye å komme med:-) Kanskje kommer blogg-energien tilbake. Klem & kos

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder! Skulle tro det var tidlig sommer og ikke påske vi har for tiden. Helt herlig!! :)
  Mannen din hadde helt rett, det var dårlig med skiføre i Trysil. Det var så godt som null snø, bare litt rester av råtten is her og der.. Men hva gjør vel det når sola varmer og vi kan kose oss med fine vårdager! :)
  Nyt resten av påsken!
  KLEM

  SvarSlett
 7. Så flink og effektiv du er, da! I begynnelsen av påska var jeg bare sammen med ungene mens mannen jobbet lange dager og disse helligdagene jobber jeg mens han er på turer med barna... Vi har fått gjort litt ute, men de store prosjektene er ikke påbegynt enda. Skulle gjerne hatt alt klart!

  fortsatt god påske!
  Klem Marit :)

  SvarSlett
 8. Ønsker deg en fin påske videre
  /myr

  SvarSlett
 9. For en nydelig dukkestue.
  Kom innom deg nå via Ida og Muskatt, vi har kjøpt en ganske lik Maja kjole :)
  Nå skal jeg titte litt mer rundt i bloggen din. Fint her.
  Ha en finfin dag.

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails