torsdag 7. april 2011

TAKK!!! Og ting i posten :D

Tirsdag var en dårlig dag, en offentlig dårlig dag siden jeg både blogget og facebook'et det. Litt sympti ville jeg jo ha, hahaha.....For å fjerne dårlig samvittighet, som jeg har selv om jeg ikke burde. Og gjett om jeg fikk sympati...

TUSEN TAKK til alle for så flotte kommentarer på tirsdagens innlegg. ♥ ♥ ♥ Det hjelper meg så, i tillegg til at det føles godt å vite at jeg setter ord på ting andre tenker og føler. Det hjelper meg å vite at jeg "hjelper" andre. Litt egoisme oppi alt. ;)

Midt oppi møkkadag ble den bedre ved at det var fine ting i postkassa! :D Heldige meg ♥


Giveaway-gave fra Ellinor - som inneholdt "Litt til å pynte med. Litt til å kose deg sammen med Hedda med og litt til å tørke opp mer etterpå".

Heldige meg har mottatt påskepynt - med litt blått, muffinsformer (som vi kan bruke til denne oppskriften) - med litt blått og et lekkert kjøkkenhåndkle. Hvor i all verden skal jeg ha et så fint håndkle tro....? ;)

Påskeegget lå så vidt lenge nok til å komme med på bildet over, jeg visste fort hvor det skulle henge. Og se så fint det ble! :D


I tillegg til gave fra Ellinor var det en gave fra meg selv. Ny mobil! Yey! I fjor sommer kjøpte jeg Xperia X10 Mini, men jeg har aldri blitt helt fortrolig med den, bl.a. fordi man ikke kunne lagre bilder man mottok på mms.


Nå gjør jeg meg kjent med min nye HTC Desire, og så langt er jeg veeeeeldig fornøyd! Jeg har lastet ned noen gratis app's, og er livredd for at den skal suge penger ved databruk. Jeg trenger nok å få første faktura for å bli trygg... *ler*


Andre fakturaer jeg har fått: Gode tilbud på abonnementer. Så på 4 dager har det kommet like mange blader i postkassa. Og siden jeg er flink til å bla gjennom først og så la bladene ligge en stund har jeg masse å lese gjennom. Godt det snart er påskeferie! ;)


Formen er ikke 100%, men mye bedre, og jeg er straks klar for jobb.

Håper du får en flott torsdag!


8 kommentarer:

 1. Gratulerer med fin premie. :)
  Kan love deg at du blir fornøyd med tlf. Jeg har den og har aldri vært så fornøyd med en tlf noen gang som med denne. :)
  Ha en fin dag, godt du føler deg litt bedre. :)

  SvarSlett
 2. Så fin påskepynt og så gøy med ny telefon. Ha en fin dag i dag,klem fra Kine!

  SvarSlett
 3. Du,den mobilen har jeg også...FOR ett leketøy....skummelt jo...ungene satt en hel kveld å lastet ned kule apps....men hvordan bruker jeg alt...hihihi...men jeg digger den...dette er den først mobilen jeg virkelig LIKER!

  Så flotte gaver du har fått! og nå ser jeg at jeg må huske å kjøpe meg trollhassel..de er bare dritfine!;-)

  håper du har en god dag i dag

  klem

  SvarSlett
 4. Så mye koselig post du får om dagen da;)) Herlig gave!
  Ser det er mange som har fått boligpluss, jeg har sagt opp abbonnementet. Er det mandag det kommer i butikken??

  JEg er bra spent på neste tlf regning jeg og, ble surfet endel i ferien, i tillegg til at jeg glemte å stenge ned når jeg forlot trådløs sone...:/
  Jeg har vært så sur og grinete på Rune for at han har lastet ned Angry Birds og at han ligger og spiller på senga om kveldene. Og nå har han visst fått selskap...av meg! :) *fornektelse* ;)

  SvarSlett
 5. Så koselig at du likte gaven :)

  SvarSlett
 6. grattis med gave..hedlig du.:-) og grattis med ny mob...jeg har x10 og er egentlig ganske fortrolig med den, av den enkle grunn at jeg enda ikke har fått den til å sende/motta mms så da her jeg jo ikke det probl du haddde, bae et større, eller mindre , kommer ann på hvordan man ser det..tjhii...er så møkk lei å prøve å få det til å fungere...fått beskjed om at det er en fabrikasjonsfeil at jeg må kontakte S E support..så langt har jeg ikke kommet..)

  kansje jeg skal bytte til samme som deg..får høre hvordan det går.)

  ha en fin kveld.)

  SvarSlett
 7. Herlig med smart telefon(eller va det nå kalles) Jeg sverger slev til iPhone'n min, og kan nå nesten ikke leve uten, hehe!

  Pengesluk er den faktisk ikke, jeg bruker masse nett på mobilen på abbonnementet, og har bare gått litt opp i beløp på regninga!
  Peis på, som vi sier i nord:))

  Endelig litt liv på bloggen min igjen, forresten;))

  Klem Benedicte

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails