fredag 15. april 2011

Store planer i helga

Jeg har et berg med rene klær som venter på meg.... Igjen.;P Og så er det visst både skittent og rent på vaskerommet også.;)
I dag er det 1 år siden vi ble sittende askefast i Cork. I år blir det klesvaskfast i Hernes.*ler*
(noe feil på bildet fra mobilen ja, og det er dessverre ikke haugen..... ;P)

8 kommentarer:

 1. Nei en ting er sikkert, kleshaugen blir ikke mindre selv om det er helg.. lurer på om jeg tar påskeferie fra vaskerommet jeg.. men frykter at det blir overtidsjobbing etter påska da, thihiiii!
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 2. Slike hauger har jeg også (ja, i flertall;). Har fri fra jobbb i helgen, men huset trengs en skikkelig overhaling. Passer bra med gråvær da. Ønsker deg enm fin dag, klem:)

  SvarSlett
 3. Her vokser det også...
  Ja,den stikk iallefall ikke av akkurat!
  God helg til deg og dine♥

  SvarSlett
 4. Hi hi klesvaskfast:)
  Det er det samme her - skjønner ikke hvor alt tøyet kommer fra:)
  Ha en fin brette-fredag!
  Klem
  Vivian

  SvarSlett
 5. Kunne vært tatt her det bildet der ja.. Idet man begynner å ane bunnene i skittetøystativet på vaskerommet så er det atter fullt i den på badet og bare å innse at man får aldri se bunnen i den før barna er større :)

  Og til kommentaren din..ja jeg har FM, men har dessverre ikke blitt like godt "tatt vare på" av fastlege osv.. I tillegg har jeg vært i full jobb, dog med smerter, men type orker-ikke-å-krangle-meg-til-behandling, så har jeg bare gått med det og latt det gå utover mange andre ting. Det er stort sett armer og skuldre som er mitt hovedproblemområdet. Etter at vi flyttet har jeg byttet lege, men har ikke vært der fordi jeg er tidvis bedre nå som jeg er i permisjon..selv om det kjennes at det tar på å bære på an baby også.
  Jeg må nok ta en runde etterhvert..det er i ferd med å bygge seg opp noe igjen! :-/

  Ha en strålende fin fredag og helg ♥

  SvarSlett
 6. Ikke akkurat den årsdagen man feirer mest kanskje, ett år siden dere satt fast i Cork og var desperat etter å komme hjem. :/

  Men håper du føler for å komme tilbake en annen gang uansett! ;)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails