onsdag 13. april 2011

♦OppussingsOnsdag♦

Onsdag og midtuke - allerede! Vel, nå har jeg jo ikke vært på jobben denne uka, fridag og kursdag gjør uka kort - og rask! Neste uke blir det påskeferie, både fra jobb og OppussingsOnsdag, jeg regner med at de fleste av dere har planer i påsken? ;)Randi har gjort en fantastisk oppussing av en stol. Det er blitt et prydmøbel, som en av hennes lesere skrev i en kommentar. Nydelig!!Jeg fikk bilder på mail, fra Ingrid. De er tatt med Iphone 4 og dermed blir de dessverre litt uskarpe her hos meg, men det var en flott omgjøring, så jeg ville vise likevel! For dere som ikke liker at man maler - her er det "bare" nytt setetrekk!

Myr og Myrmannen har byttet soverom med guttene sine, og guttene fikk nyoppusset rom. :D


En søt puff er pusset opp av Kine Marie, den er blitt kjempefin!

Tusen takk til alle dere som har bidratt denne uken! Linkdings ligger nederst til andre som vil vise frem noe av deres prosjekter - jeg viser det uka etter påske!Har du noe du har gjort om på, og som du vil dele med andre? Et møbel, et rom, et plagg??Legg igjen en link i Mister Linky under her - med bloggnavnet og HVA du har pusset opp under "navn" (f.eks. "Mammas Hus - sengegavl") OBS! Legg inn linken for før/etter-innlegget, ikke bloggen, ellers er det ikke sikkert jeg vet hva dere vil vise frem! ;)Har du ikke blogg? Send på mail til vibekeor@gmail.comHa en herlig onsdag!!!!!*forhåndspublisert innlegg*


Mister Linky's Magical Widgets -- Auto-Linky widget will appear right here!
This preview will disappear when the widget is displayed on your site.
For best results, use HTML mode to edit this section of the post.7 kommentarer:

 1. Den gyngestolen var nyyyyyyydelig! *ønsker meg en slik*

  Påskeferie fra oppussingsonsdag?? Nei og nei! ;)

  SvarSlett
 2. Nydelige ting du viser denne gangen også, er så flott å se hvor lite som skal til for at gamle skatter igjen blir "brukanes". Endelig er våren på vei her hos oss også, det klør i fingrene etter å starte med endel male/oppussings-prosjekter jeg har planer om å få gjort. Så bare den siste rest av sneen forsvinner så kan jeg begynne å dra ut ting og tang, og leite fram malekosten. Siden vi ikke er de heldige eierne av garasje eller lignende, og dette er store ting som skal males, så må jeg dessverre vente til jeg kan være ute for å få dette gjort. Men ikke lenge igjen nå!
  God påske til deg og dine, måtte sola skinne og appelsinene og Kvikk lunsjen smake fantastisk.
  -klæm-

  SvarSlett
 3. Bare digger stolen til Randi, den har blitt rålekker! :)

  Nå ble jeg veldig nyskjerrig...hva har du kjøpt? fortell fortell...;)

  SvarSlett
 4. Heihei!

  Så flott blogg du har :-)
  Snublet over deg inne hos tyrifryd, og det er jeg glad for, for her har jeg kosa meg! :)

  Gleder meg til å følge deg videre :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Masse flott! Likte spesielt godt gyngestolen (selv om jeg ville malt den hvit) :) God påske til deg!

  SvarSlett
 6. syns det er litt morsomt å se hvordan rom kan forandre utseende. Her er en kikk på vårt lillebad før og etter oppussing.

  SvarSlett
 7. Og jeg slenger likesågodt med et bidrag til:

  en gammel illeluktende sofa har fått nytt liv hjemme hos oss. Er spesielt fornøyd med å ha valgt dongristoff til den gamle stilen.

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails