tirsdag 19. april 2011

Påskeferie - og den stygge realiteten! ;)

Når dette innlegget publiseres er jeg på jobb, siste dag før påskeferie. 6 dager med fri skal gjøre godt for kroppen! Jeg har jo gått mye hjemme de siste 3 årene, grunnet barn og sykdom, så det er faktisk godt å skulle ha ferie - eneste feriefølelsen jeg har hatt de siste årene er jo fordi Mannen ikke har jobbet. ;)

I morgen er det kose-oss-hjemme-dag med Hedda igjen og på ettermiddagen kommer mamma og stefaren min fra Moss, torsdag skal storesøster Alexandra hentes, før vi alle reiser på hytta til svigers for grilling. Vi blir 10 til bords under vår tradisjonelle skjærtorsdagsgrilling - jeg gleder meg!

Ungene blir igjen på hytta, den tradisjonelle påskeferien med besteforeldrene, og min mor og stefar reiser hjem igjen. Så vår påskeferie består av å være alene hjemme! *glise*

I fjor gjorde vi ferdig trappegangen. Tapetsering og maling....  I år skal vi ta det kuli; kose oss i sola som er meldt og gjøre litt småplukk. Når jeg nevnte "ingen planer" for Mannen i går så han rart på meg, for han hadde lest lista jeg har skrevet. Den er lang, men det er ikke store jobbene, bare slikt som ikke er blitt ferdiggjort. Sånne kjedelige ting vet dere... ;PFlere steder i huset mangler det lister, eller...de siste listene og de siste delene av listene. Det nevnte småplukket. Og som dere ser på øverste bildet; Vi trenger å flekke på listene også, de fleste listene har nemlig sorte spikerprikker. Booooooooooooooooring!!


Da vi jobbet på badet var jeg litt vel kjapp, og glemte kvistlakken. Det straffer seg. Veldig! Gule flekker på alle lister. Yey! De må pusses ned og kvistlakkes, før nye strøk med maling må males. Enda mer yey.... *bah* Jadda, veggen over døra skal også males!


Boden oppe må ryddes, julepynten ble dessverre ikke ryddet ordentlig på plass. Jeg var for ivrg etter å få det unna til å gjøre ordentlig jobb. I tillegg er en del ting bare blitt satt inn her, i vente på annet sted. ;P Boden min (!) som var så ryddig og oversiktlig er nå bombet!! Heddas rom skal vaskes og ryddes ordentlig og jeg ønsker at det fremtidige badet i 2. etasje skal ryddes slik at vi faktisk kan begynne på badet i 2.etasje i år. ;) Mannen roper nok yey når han ser dette punktet..... *fnise*


Vi har et gjerde som ikke står ordentlig, det skal byttes ut og selv om dette ikke blir i år, blir dette hvite revet. Heller null gjerde, enn et som ser shabby ut. :/ Ellers skal det ryddes i hele hagen, og lekestua skal nå bli klar med pynt (nye puter med prikker er innkjøpt!) og nyvasket gulv. Jentene fikk jo så vidt lekt her i høst, så i år skal det bli klart tidlig!

(Pst. Plasterfjerner til å ta bort prislappen på kverna, den har stått på badet ett år snart ;P)


GOD PÅSKE!


*forhåndspublisert innlegg*

12 kommentarer:

 1. Høhøøøøøøø, godt å se vi er flere!!! Jeg har et par slike rom som bugner og roper på meg jeg og. Burde burde liksom...;P Nå har jeg jo en gyllen mulighet til å få det gjort - ferie og ingen planer!

  Enjoy!! ;)

  SvarSlett
 2. Velkommen i klubben;) Har noen dager påskeferie, men mannen i huset har lange ferier (han er lærer), og skulle ønske han kunne gjort litt mer både i hus og hage......Ønsker meg en ryddefe som kan strø ryddestøv over mann og barn, og mer energi til meg! Ønsker deg en fin påske, klem:)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder!!
  Godt å se at dere er flere hjem som har litt "feil og mangler"
  Akkurat som det skal være mener nå jeg da, tenke seg til så kjedelig om man ble arbeidsløs.. *kniiiis*

  Håper dere får ei flott påske da, jobbing, rydding eller hva det måtte være :)

  SvarSlett
 4. Jeg har også planer om å få gjort litt i påsken, men det kommer an på hvor mye jeg rekker siden jeg nå har booket inn en del besøk (både hjemme hos oss og besøk hos andre). MEN - ferdigstillelse av loftstua står høyt på lista, pluss at jeg skal male listene på guttenes rom og på badet - der er det ikke helt bra nemlig. Dersom været blir pent (det ser ikke slik ut nå da) tenkte jeg å kanskje få pusset ned noen møbler slik at de er klar når det blir malesprøytevær. Og så var det gangene - de må jo males. Og trappa da - den skal jeg male på nytt siden jeg ikke er fornøyd. Og så alle vinduskarmene. Og så og så og så og så... Ja, når alt dette er gjort er vi vel nærmere jul eller kanksje neste påske....

  Og ja, jeg liker innlegget ditt. Vi (som alle andre) har det jo ikke perfekt overalt! :)

  Love you!

  SvarSlett
 5. He, he, dette var veldig kjent. ;)
  Ha en riktig god påske du også!

  SvarSlett
 6. Hei! Fin blogg du har? Du er pomp de lux konsulent? Vet du når salget starter og om varer sendes inn som dere konsulenter har hatt?

  SvarSlett
 7. Hehe, høres ut som dere skal klare og fylle barnefridagene med noe;))
  Her er det og en slik lang liste med kjedelig jobb... pøh!
  Men, det må jo gjøres ... så det er vel bare og starte, hihi...
  Kos dere i allefall;)

  Klem Line

  SvarSlett
 8. He he..så godt at flere har det sånn. Kanskje en skulle hatt en sånn "Sånn har vi det egentlig hos oss dag" på bloggen sin. Lykke til med too do lista. Vi har litt vi også, og i går ble det mere..sukk. Skal skrive om det når det er fordøyd litt.
  Ha en flott påske..klem fra Hege

  SvarSlett
 9. Det var ikke smått som skulle gjøres dette her! Godt dere er to :).
  Slike uestetiske, ikke-helt-ferdig prosjekter har vi alle. Godt at du ville dele dine med oss.
  Ønsker deg en herlig påske!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 10. Dåke kjem ikkje til å kjeda dåke i påsken ser eg... ;) Litt kjekt å lesa eit slikt innlegg. Heilt sikkert mange som har det heilt likt :) Det er ikkje lett å få gjort alt av oppussing og husarbeid i tillegg til å ta vare på familielivet... Me har ei lang liste me òg, men eg trur me lar den ligge...det er meldt fint vårvær så me "rømmer" til hytta :) Lykke til med arbeidet og gud påske!

  SvarSlett
 11. Anonym: Salget starter når sesongen er over, helt i slutten av mai eller beynnelsen av juni. Vi sender inn vår kolleksjon ja, så det kommer på salget.

  SvarSlett
 12. Dette innlegget gjorde rett og slett godt i hjertet :) haha.
  Dårlig samvittighet for ufullstendig arbeid skaper kun stress , og vi vet alle at stress er meget meget usunt!
  Godt og se at andre også faktisk BOR i huset sitt og ikke bare lager "bloggestoff".

  Ha en fin fin uke :)

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails