lørdag 19. mai 2012

Endelig vår på trappa

Som vanlig er vi senere ute i Hernes, her ligger gjerne snøen lenge, og i år har også fruen ligget lenge. *ler* Men 16.mai fikk jeg endelig kastet brun lyng og slitne vinterplanter, det ble vår på trappa til 17.mai!

Jordhaugen bak huset skal fordeles rundt i hagen, dette er fra da vi gravde for å bygge ut (i 2008...), og terrassen kommer hit, i løpet av sommeren. :)


Fru Nordhagen er glad i blått og hvite blomster, så denne gangen ble det igjen mest av det. I amplene ble det hvit "småsøt" lobelia (sto det på lappen), og ellers ble det to store krysantemum.


Det fantes ikke så mye blå blomster der jeg var , men litt annet enn hvitt må man jo ha. ;) Da ble det lillaish da.

Fortsatt rolige dager i  heimen, 17.mai ble en suksess helt uten kvalmestillende, mens gårsdagen dessverre ble "innhentingsdagen". I dag er det, i følge ultralyden på onsdag, 12 fullgåtte uke, så nå håper vi på rask bedring. ;)

Jeg gleder meg til at kroppen orker like mye som hodet vil orke!


Håper alle mine lesere har en fin lørdag, og at dere får en god helg ♥

7 kommentarer:

  1. Alltid koselig på trappa di :)
    Kos deg og god bedring, vi krysser fingrene, klem fra Eidsvoll

    SvarSlett
  2. Herlig sommerstemning:)

    God helg:)
    Klem Linda

    SvarSlett
  3. Så fint du har gjort det på trappa! Håper kvalmen gir seg så du får fortsatt med flotte prosjekter :) Gratulerer med den lille i magen!
    Ingrid

    SvarSlett
  4. SV: Takk for ditt innspill, Vibeke :) Jeg tror du har rett. I dag presenterer jeg meg kun med Jane Berg, så om jeg bare bytter etternavn i presentasjonen endrer ikke det mye. Likevel kan jeg ha alle navnene når jeg skriver og har det i dokumenter.

    Takk for at du delte din historie i forhold til navn. Alltid godt å kunne se og høre hva andre gjør. Før kunne man ikke velge slik vi kan i dag, og dermed har det plutselig blitt mer vanskelig også :p

    SvarSlett
  5. Nydelige bilder!!
    Jeg likte veldig godt den småsøte lobelian ;) Sånn vil jeg også ha...

    Jeg fikk akkurat kastet ut den brune lyngen før 17. Mai jeg og, men rakk ikke kjøpe noen nye friske fine blomster :( Skal få gjort det før helgen, gleder meg til det :)

    Ha en fin kveld, klem :)

    SvarSlett
  6. Kjempedint du har pyntet på trappen :) blomster i krukker og kar gjør noe med humøret også utendørs ;)

    Håper formen snart blir bedre.
    Klem Jatte!

    SvarSlett
  7. SÅ lekkert!
    Her hadde vi hagl i går så jeg er glad jeg ikke har investert i noen blomster enda, men snart må vel våren komme hit også :)

    Finfin søndag til deg,
    Signe

    SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails