tirsdag 4. januar 2011

En rolig morgen, før livet snur

Med sidelengs snøvær i morgentimene i dag, koser vi oss ekstra mye inne i stua. Jeg koser meg enda mer enn Hedda, da jeg forstår mye mer av hva morgendagen bringer. Det blir en stor omvelting for oss alle, i forhåpentligvis positiv forstand! Det er ikke bare lillesøster som skal ut på reise, det er en lang reise for meg også, selv om den fysisk bare er på en times tid. ;)


Om ganske nøyaktig et døgn er jeg på Grande og skal starte "resirkuleringen" (hehehe, Mette, den var for god til å ikke brukes ;P). Jeg kjenner den spente klumpen i magen vokser, jeg grugleder meg, og jeg vet jeg kommer til å ha problemer med å sovne i kveld (jeg har allerede sovet halvdårlig de siste tre nettene).
  
Ei venninne kommer hit ved lunsjtider, ei venninne som har vært akkurat der, på Grande, og som kan gi meg råd og fortelle om erfaringer. Jeg hører bare fine ting fra henne og jeg har lest fine ting på bloggen til Nina som har vært på noe tilsvarende. Det gjør at jeg gleder meg bittelitt mer enn jeg gruer meg. Det er kanskje ikke så skummelt likevel? *ler*


Neida, jeg gruer meg ikke til selve oppholdet, det jeg gruer meg mest til å er å ikke være hjemme. Og så er jeg veldig spent på hvordan kroppen min vil reagere! Men jeg trøster meg med hjemmehelger og at når jeg er ferdig er jeg forhåpentlig i bedre form og med større interesse for å trene (eller hva, Kathrine? ;P) og så begynner jeg i ny og spennende jobb!


2011 er tydeligvis året for nye ting; Hedda begynner på hare-gruppa i morgen og vi prøver å forberede henne. Gudskjelov er "favoritt-tanten" (og jeg sier det med all respekt, de har høyere og viktigere utdanning enn meg!) fra det første året, på den avdelingen i år. Hun er ikke helt med på det ennå - "hil ikke haje-guppa" men jeg regner med at det skal gå veldig bra, hun er godt vant med alle barna og de voksne i hele barnehagen! ;) ♥Jeg satser på å blogge fra Grande og å forsette med OppussingsOnsdag - men jeg lover ingenting i januar. Aller først må jeg se hva kroppen vil, og så må en jo se an hvordan nettilgangen er. ;) I morgen kommer det noen oppussingsresultater - har du noe du vil vise frem, legg igjen link i siste innlegg - du finner alle under flinken ♦OppussingsOnsdag♦ øverst på siden (eller under bildet i høyre kolonne).

Håper dere alle får en god dag!17 kommentarer:

 1. Skjønner veldig godt at du grugleder deg. Håper oppholdet gir deg masse motivasjon og ett bedre liv.

  Gleder meg til å høre hvordan det har gått.

  Gooo klem til deg

  SvarSlett
 2. Ikke noe å grue seg for, detta går så bra! Ukene går så fort når du først er i gang, så du er snart på plass i heimen igjen, "nysirkulert" og fin! :o) Treffer mye trivelige folk gjør du også, blir et helt spesielt miljø på sånne plasser. Og med ditt humør slår det sikkert til! Ha et trivelig opphold på Grande og lykke til!
  Mette S

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du har litt blandede følelser, men det kommer til å GÅ SÅ BRA!!!
  Håper 'resirkuleringen' gjør godt for både kropp og sjel, åsså håper jeg INDERLIG at det er nettilgang der!! Jeg klarer bare ikke en hel måned uten DEG!! <3

  Klem!

  SvarSlett
 4. Masse lykke til Vibeke, du skal nok se at både kropp og sjel har godt av dette. Skjønner at det blir litt rart å ikke være hjemme, men tenk så deilig å komme hjem igjen da, med resirkulert kropp og masse overskudd!

  SvarSlett
 5. Ja, deilig med stor dusj!

  Koselig å være med på OppussingsOnsdag, så takk for at du linket for meg. Men ikke stress med bloggingen i januar. Blogging skal være gøy når man har overskudd, men lesernde forsvinner ikke på bare på grunn av en stille mnd!

  Lykke til!
  Klem Marit :)

  SvarSlett
 6. Så fin og flott "ny" blogg du har fått! Herlig med noe nytt på nyåret :)
  Skjønner du både gruer og gleder. Masse lykke til. :)
  Klem fra Inger-Lise

  SvarSlett
 7. Ja, håper også at det er nettilgang der slik at vi kan holde kontakten! Hvis ikke kommer jeg til å saaaaaaaaavne deg alt for mye...

  Håper oppholdet blir bra også da selvfølgelig. *Ler* Kunne kanskje virke som om nettilgangen var viktigere enn oppholdet et øyeblikk der ;)

  Og til sist, jeg vil også ha slike knapper som du og Monica har under headeren! :(

  KLEEEEEEEM

  SvarSlett
 8. LYKKE TIL I MORGEN... dette kommer til å bli kjempebra!! Helt naturlig å grue seg til å være borte... sånn skal det være. Men regner med at du blir positivt overrasket over at det faktisk går greit. Det er så mye nytt å lære, nye inntrykk, nye mennesker at det rett og slett er deilig å ha kvelden helt for seg selv, eller sammen med noen i samme situasjon. PLutselig er jo helgen der :)
  KLEM

  SvarSlett
 9. Håper du får et godt og givende opphold;-) Vi hører vel litt fra deg mens du er der eller så blir det kansje tid til litt når du er hjemme på "perm";-D

  LYKKE TIL!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 10. Hei :)

  LYKKE TIL I MORGEN :):)

  Dette går helt sikkert bra.. tenk på det at du skal prøve å få skikk på kroppen din og kansje få en bedre ytelseevne etterpå.

  Skal bli spennede å følge deg når du er der .

  Tenke på deg :)

  Klem fra Evelyn

  SvarSlett
 11. Masse masse lykke til :) Tenk så deilig det blir når du har gjennomført :)

  SvarSlett
 12. Så bra at vi har "lært" deg noe;) Hehee, og jeg og victoria har plutselig begynt å like blått....;)
  Blablabla....*putterfingraiøra* visste jo det da, men jeg hadde ikke tid til å vente på at det skulle mykne kan du skjønne;P

  SvarSlett
 13. Hei!
  Jeg vil også ønske deg lykke til!
  Jeg er litt treg, så jeg skjønte ikke helt hva du skulle, men håper alt går fint og at du har nettilgang hvis det hjelper;)
  O-onsdagene får du ta når du kan, men jeg håper du kan snart, for de er geniale;)
  klem

  SvarSlett
 14. Tenk nå er du kommet deg på Grande og jeg er så spent på hvordan du syns det er. Det blir jo litt annerledes for deg som har mindre barn en jeg har, men tenkte jeg skulle gi deg et lite råd på veien. Nyt (hvis du klarer) hver time, for vips er denne måneden over, å jeg snakker av erfaring.
  Måtte le litt av resirkulering, men det er jaggu sant.
  Takk for at du nevnte meg i innlegget og vit at jeg kommer til å følge deg her.

  Masse lykkeønskninger fra Nina :)

  SvarSlett
 15. Så heldig du er som får denne muligheten, tenker jeg! Og tiden gåt jo fort enten en vil eller ikke! Nydelige bilder med MASSE stemning! Ha en fin januar, og lykke til! Stor klem fra Cecilie

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails