lørdag 8. januar 2011

Mine engler

(Er litt sint nå, 85% av innlegget mitt FORSVANT da jeg trykket på "publiser innlegg"!!! Jeg husker jo ikke alt jeg skrev... *grrrr*)

Jeg er veldig glad i engler, men det må ikke være kjemperomantiske engler, de skal være litt anderledes, litt utypiske. Og det er nettopp disse i stål fra Krifon, kjøpt på Taigaen mellom Elverum og Hamar.


Den minste kjøpte jeg før jul, og den store tok jeg med meg da jeg var innom og det var 50% på all julepynt. Det var ingen upris på de uansett, den store kostet 129,- før rabatt! Jeg liker at de er ulike, men at de likevel så tydelig hører sammen!


Til bursdagen min i oktober fikk jeg den flotteste gaven av to venninner, alvevasen fra Wik og Walsøe som jeg hadde ønsket meg lenge! Og den er altfor fin til å stå i skapet når det ikke er blomster i den, så den får stå sammen med englene mine. ♥


Noe julepynt er ikke veldig julete, og disse englene får stå fremme utover året. Jeg har et annet englepar som var julepynt, men som ble helårspynt. ;) Som dere ser av bildet over er det blitt lys i vasen - rett og slett fordi jeg sjelden, dessverre, har avskårne blomster. Jeg prøvde meg et stort telys oppi og det ble så koselig stemning. ♥


Jeg er hjemme på permisjon i helga, og nyter å være med mann og barn. Akkurat nå sover både Hedda og mannen, mens storesøster nyter alenetid med lekene sine. ;) Jeg ser faktisk frem til å begynne på ny uke på Grande, og det må jo være bra!? Jeg skal blogge mer om oppholdet senere, vi har masse fritid etter kl 16, men vil gjerne ha mer å fortelle før jeg lager et innlegg om oppholdet. ;)

Om et par timer skal vi på hjortemiddag hos et vennepar, før det blir kjærestetid med film ♥


Håper du har en fin lørdag!

10 kommentarer:

 1. Så fine! Slike kan stå fremme hele året, enig med deg;)) Jeg har også endel pynt som ikke er så julete at jeg trenger å pakke det bort, koselig;))

  Kos deg masse med hjort, venner, kjæreste og film!! <3

  SvarSlett
 2. Så lekre engler. De var skikkelig fine.
  Jeg vil gjerne høre om oppholdet på Grande, da jeg selv vurderer det om et par-tre år. Nå er jeg for avhengig av mann og barn(psykisk;)).

  Lykke til videre med oppholdet der.
  Kos dere med kjærestetid ikveld. Det er godt av og til!!

  Anita

  SvarSlett
 3. Englene er nydelige og bare må være helårspynt;-D
  Så fint at du ikke gruer deg for å reise tilbake til Grande, det er jo et veldig godt tegn;-D

  Ha en fortsatt flott dag!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Kjempefine engler, og de kan absolutt stå fremme hele året;)
  OG alvevasen er bare NYDELIG!
  Den ønsker jeg meg veldig og... ♥ Og så fint det ble med lys oppi, det var smart... jeg har heller ikke så veldig ofte avskårne blomster desverre;)

  Ha en fin Lørdag!

  Klem line

  SvarSlett
 5. Nydelige engler du har! Jeg fikk en lignende til jul, men den var åpen i bakkant, slik at der var plass til t-lys inni. Så utrolig koselig med lys i :)

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 6. Nydelige engler, de kan godt stå fremme hele året, de skriker jo ikke jul:) Jeg har også alvevasen, synes den er utrolig fin!

  Kos deg på lørdagskvelden!

  SvarSlett
 7. Skjønner jo at du ønsker å ha disse englene fremme hele året. Det var jo utrolig sjarmerende. Ikke julete idet hele tatt.

  Alvevasen din er veldig flott. Står høyt på min ønskeliste, en slik vase...;).

  Kos deg med kjæresten i kveld;).

  Klem fra Marilinn

  SvarSlett
 8. Hei Vibeke :)
  Nydelig Både engler og vase og smart å ha lys i da når den ikke er bruk med blomster.
  Syns jo forøvrig det beste avr at du så frem til å komme tilbake til Grande jeg da, så bra :) Gleder meg til å høre utover hvordan du har det der.
  Jeg er selv tilbake på Cato senteret i hjelgen,bare på besøk da. Har hatt det litt stritt siden jeg kom hjem med en syk mamma, så det var godt å besøke hun jeg ble kjent med her som har fått forlengelse. Vi trener og ikke minst bader i bassenget, det er godt.

  Ønsker deg en fin uke.

  Klem Nina :)

  SvarSlett
 9. Så fine de var! Jeg også elsker engler og syns de passer like godt hele året. Ønsker deg en fin uke på Grande :)

  SvarSlett
 10. Fine engler Vibeke ;)
  Og veldig hyggelig å lese at det går på på rehabén :)... Håper denne uken går like bra, og at du syns det gir mening. KLEM

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails