lørdag 15. januar 2011

The Blind Side

I kveld har det vært kvalitetstid med film, og kveldens var så fantastisk at jeg bare må dele den med dere!! Under et kvarter ut i filmen hadde jeg en stor klump i halsen og tårer ble tørket....!


Som det står øverst på plakaten er filmen basert på en ekstraordinær sann historie.

"Tenåringen Michael Oher kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest hjemløs. En hustrig kveld går han langs veien og blir oppdaget av Leigh Anne Tuohy. Hun finner ut at gutten er klassekamerat med datteren hennes. Leigh Anne insisterer på at Michael, som er kledd i shorts og t-skjorte midt på vinteren, må komme inn fra kulden. Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes for natten. Det som begynner med en vennlig gest, blir til noe langt mer etter som Michael blir en del av Tuohy-familien til tross for den svært ulike bakgrunnen deres.


I sitt nye miljø må tenåringen takle situasjoner han aldri har opplevd. Familien hjelper Michael med å få talentene hans opp i dagen, både på skolebenken og fotballbanen. Hans personlighet og bakgrunn får også stor innvirkning på resten av familien." (kilde:filmweb)

 

"This is mine?" 
"Yes sir"
"I never had one before"
"What, a room to yourself?"
"A bed...."
 
Åh...!*hulke*
 

Filmen er fanastisk flott; den er tøff, trist, koselig, ekte og morsom! Sandra Bullock gjør en formidabel jobb som Leigh Anne Tuohy og Tim McGraw som Sean Tuohy. Quinton Aaron spiller Michael Oher, og han har noen uttrykk som kan få et hjerte til å briste (ja, faktisk, så klisjeaktig blir det ;P)

Filmen er utrolig bra i seg selv, men det at det er en sann historie gir den så mye mer. Jeg er over meg av beundring for familien Tuohy som tok til seg Michael Oher!


Les mer om Michael Oher og hans historie her.God natt - vi blogges i morgen! :)


7 kommentarer:

 1. Ååååå, den har æ sett. Det e en kjempeflott film. Si ingenting på at du hadde en tårefylt aften. :-) Ha en fin helg videre!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei hei,

  Jeg ble faktisk litt skuffet over den filmen jeg. Hadde høye forventninger til den men den nådde ikke helt opp. Syns den var gørrkjedelig til tider. Ingen grining ble det heller. Nei, den var litt treig og skuff.

  Vi har akkurat nå sett en film vi fant her, som vi ikke hadde sett før, "The Departed". Den var jaggu meg blodig altså, men ganske actionpacked!

  Men men, smaken er som baken :-))

  Klem W

  SvarSlett
 3. Jeg har sett den 2 ganger og syns den er utrolig bra!!! Kommer garantert til å se den igjen.
  Jeg anbefaler den på det sterkeste. Den får oss til å sette ting i perspektiv :-)

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en flott film ja, den skal vi se! Takk for tips;)
  Kos deg masse med familine før du skal tilbake for nok en KJAPP uke;))

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Jeg elsket den filmen..har sett den 2 ganger..og tårene kommer lett !!

  Fantastisk historie .
  God søndag til deg.
  Klem martha.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for godt tips, høres akkurat passe deilig tårevåt ut. Blir noe spesielt når filmen er basert på en sann historie.

  SvarSlett
 7. Takk for tips!! Vi skal bestille pizza og se en film nå i kveld.
  Tusen takk for råd ang. bilder på bloggen. Jeg må nok få kjøpe meg mer plass ja:)
  Fonten heter FFtusj. Jeg bare elsker den og har fått litt dilla på den om dagen:) Husker ikke hvor jeg fant den, men det er jo bare å søke.
  Ha en fin søndagskveld. Klem Vivian

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails