søndag 23. januar 2011

Norema

Uken som har vært har jeg vært 3 dager på Skårer ved Lørenskog og jeg er blitt kurset i hvordan Norema jobber, hva Noremakjøkken er, tegneprogrammet og i salg.


Det har vært tre veldig morsomme dager. Lange og morsomme! Jeg har jo jobbet med dette tidligere, men det er jo 2,5 år siden og mye skjer på den tiden i kjøkkenverdenen, i tillegg til at Norema er en helt ny leverandør!


Jeg gledet meg masse da jeg ble tilbudt jobben, og nå gleder jeg meg enda mer. Det føltes så godt å gå rundt i utstillingene, og som dere ser klarte jeg ikke la være å ta bilder. Dessverre hadde mobilen lite batteri igjen, så noen ble litt uskarpe.Men det er masse flotte detaljer å vise frem, så jeg bare måtte ta bilder likevel! Denne løsningen med sittebenk skal jeg videreføre til noen tegninger jeg jobber med for ei venninne, det blir spennende å se om det kan fungere! :)Selv om dette ikke er helt min stil, forelsket jeg meg veldig i utstillingen! Jeg digger både uttrykk og tilbehør, men her hjemme blir det litt for "glatt". *ler* Det er rart hvordan en kan like noe veldig godt, selv om det absolutt ikke er ens stil! Det samme gjelder nemlig det sorte kjøkkenet under. Jeg digger det!


Om 15 dager er jeg nå halvannen time inn i første arbeidsdag - jeg gleder meg!!!


Nå skal jeg legge regninger til forfall, o'lykkelige søndag! *fnise*
Håper dere får en flott dag!!

15 kommentarer:

 1. Hei :)

  Oii her var det mange fine kjøkken... hehe ja rart dette hva man kan synes er fine men så passe det ikke så fint inn hos enn selv likevell da... hehe

  Hvordan går det ellers ?

  Ha en fin søndag :)

  Klem

  SvarSlett
 2. åh, så mange lekre detaljer
  me like ♥

  ønsker deg en fin søndag
  solen skinner og det drypper
  fra taket,
  aner jeg litt vår i luften ...?!

  klem til deg

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder!!! Åhhhh nå har jeg virkelig lyst på nytt kjøkken! Mange flotte detaljer også! ME LIKE!!!!

  Ha en deilig søndag, kos deg!

  SvarSlett
 4. Flotte kjøkkenbilder :)

  Skjønner godt hva du mener med å like noe veldig godt, men ikke føle at det passer. Vi er så heldige å kunne rendyrke to stiler på en gang. En litt strammere og mer industriell hjemme og en hvit og romantisk i "Huset i skogen" eller hytten om du vil :)

  Jeg har bl.a. sort høyglans kjøkken med aluminiumsprofiler hjemme mens i huset et hvitmalt plassbygget kjøkken fra 1938. Kjempekoselig.(har desverre ikke lagt ut bilder ennå, men det kommer)

  Ønsker deg en nydelig uke :)

  SvarSlett
 5. Hørtes VELDIG gøy ut og få være på slik kursing;)
  Lekre utstillinger! Likte spesielt det øverste kjøkkenet - wow!

  Ha en strålende Søndag!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Jeg drømmer meg bort i kjøkken her på siden din. Vi har jo ett kjøkken som trenger å byttes ut så her var det mye fine ideer. Jeg elsker de glatte rene flatene og det sorte var rålekkert. Kos deg i din nye jobb
  Klem

  SvarSlett
 7. Oi, må vere drømmejobb dette der! :) Så utrulig mange lekre bilder :) Er enig med deg, at det er mykje som er fint, men ikkje alt passer inn i heimen likevel :) Slik er det for meg også. hehe :)

  Formen er det samme. Måtte innom sjukehuset for å sjekke om alt var ok med babyen og det var det heldigvis. Så no lengter etter våren med lengsel :) Kom mai, du skjønne milde! hehe :)

  Godklem :)

  SvarSlett
 8. Det svarte kjøkkenet er så lekkert! Elsker det! Fikk først tilbud på det da vi satte igang med bygginga, men så fant vi ut at det ble rett og slett for svart for huset vårt. Særlig siden vi skal ha en hel vegg med fem høyskap og kjølehjørne. Da vi var tilbake på Norema for å bestille baderomsinnredning, måtte jeg gå rett bort til det svarte og bare ta på det og føle det litt, hehe.

  Er det på Hamar/Ottestad du skal jobbe? Det er der vi har vært, og er veldig fornøyd så langt. Ble ikke kjøkken derfra, men baderomsinnredning til to bad. Vi gleder oss til å få det :-)

  Ha en fortsatt god søndag :-)
  Klem

  SvarSlett
 9. Så mange flotte kjøkken!! Massevis av inspirasjon:) Skjønner godt at du gleder deg;)

  Kos deg med regninger:)

  klemmos!

  SvarSlett
 10. Så masse fine kjøken! Du er heldig som skal begynne i ein slik jobb!:)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 11. Å, her var det masse lekre kjøkken! Spennende med ny jobb på trappene da - og gøy med kursing i forkant :)
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 12. Hi hi, gleder meg til å se sittebenken:o).

  SvarSlett
 13. Åååhh.. jeg elsker det "glatte" kjøkkenet!!! Gleder meg til å komme igang med huset vårt, og ikke minst kjøkkenet!!

  SvarSlett
 14. For ett sammentreff!! Jeg har hatt litt lyst til å male veggene på kjøkkenet lilla oogså har du publisert et lilla kjøkken!! Det var jo bare råtøft!! Hmm...lurer på om mannen er enig *tviler bittelitt*... Ellers veldig mange flotte kjøkken! Blir nok gøy å begynne å tegne det fremover:)

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails