mandag 25. april 2011

Vårtegn 2011 - uke 17

Den siste uka har vært "nothing but Vårtegn". ;)

Det har nesten vært sommer til og med, med 20 grader i skyggen, mannfolk (Mannen) som jobber i bar overkropp og shorts *sikle*, bare føtter i nye calou-clogs *yey*, skille på ryggen og solbrente skuldre, unger uten utedress *endelig*, middag ute i sola, fregner, åpne vinduer og dører, og ispause på trappa. ♥


Jeg har vel aldri vært noe utpreget utemenneske, og depressiv som jeg har vært (bl.a. på grunn av og som følge av fibroen) har ikke våren vært min favoritt-tid på året. Det er tungt å være depressiv når det lysner og man ikke kan gjemme seg i mørket, alle andre våkner til liv og man skal ha det så bra.... Litt mye (og tung) info i et hyggelig vårinnlegg, men dog, det kan høre med i enhvert liv. Vinterdepresjoner er mest snakket om, men for de som virkelig lever med depresjon er som regel den verste årstiden nettopp våren. (NB! Jeg er ikke depressiv nå, og har ikke vært det på mange år! Men jeg har kjent vårdepresjonen på kroppen...)



For meg har de siste dagene vært herlige! Jeg har jobbet i hagen, både fysisk og med planlegging. Jeg har dratt opp ugress og røtter, jeg har plukket stein (vi bor på en røys tror jeg) og jeg har virkelig brukt kroppen min. Og det har vært deilig! Både fysisk og psykisk. Sen påske er helt i min ånd! ;)



Som dere ser blomstrer både hestehov, blåveis og hvitveis. Førstnevnte rett utenfor bedet med påske- og pinselinjer. I samme bed har vi én krokus. En hel en.....  (Riktignok bedre enn en halv en ;P)



I følge mannen har vi visst én tulipan et eller annet sted i hagen også.... Spennende! ;P

Vil du se fler vårtegn? Klikk på bildet under! :)

Her er det ikke den strålende sola som ble lovet, det ligger nemlig et tynt skydekke mellom sola og oss. Men det er godt vær, og så fort Mannen kommer hjem skal vi nok ut for å jobbe litt.
Det gjelder å nyte den siste fridagen vet dere. ;)

Ha en flott mandag!

1 kommentar:

  1. Åh, så fine vårbilder! :)

    Grattis med ovn på låven til svigers! :) Gleder meg til å se bilder etterhvert. :)

    Klem til deg!

    SvarSlett


Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails