torsdag 5. februar 2009

Noen som tør å prøve?

njgf

http://vartogminapengarvagen.se/

 

images

Jeg synes det er bittelitt skummelt…. *ler*

7 kommentarer:

 1. Heheh.. Tror jeg må stå over den! Så lenge jeg får betalt det jeg skal av regninger og satt av noen tusen til sparing i måneden så bruker jeg resten på akkurat det jeg vil.. Litt skummelt da å se hva jeg egentlig sløser bort resten på. Får vel unne seg det så lenge man klarer seg! =)
  Ha en fin dag da vennen, og ikke bli for opphengt i det regskapet der ;)
  Mange klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 2. Nei, det er ikke Cristina Aguilera. Tror ikke jeg har sett henne heller med et så "rocka" outfit...

  SvarSlett
 3. Heisann.
  Ligger noe til deg på siden min. (:
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Kjempehyggelig at du har lyst til å følge meg videre, jeg linker deg også!Syns det er veldig spennende med husprosjektblogger, ikke så lenge siden jeg var der selv! Ha ei super helg!
  :)

  SvarSlett
 5. Nei må ikke godkjenne så det var rart. Men flere som har sagt det samme...veldig mystisk. I tilegg fikk jeg ett skikkelig ufint innlegg om at jeg lå på toppen av blogglisten ett eller annet sted og der hørte jeg hvertfall ikke hjemme...Har ikke gjort noe for å komme på no liste, men vet ikke hvor lenge til jeg gidder dersom problemene ikke gir seg..! Har alt gått normalt med din blogg, tror vi opprettet bloggen på ca samme tidspunkt?

  Uansett blir spennede å se vaskesamlingen din! (:

  SvarSlett
 6. Hei, koselig at du kikker innom hos meg! :-) Lisbeth Dahl ting selger jeg i min nettbutikk som du finner link til på bloggen min! :-) Er sikkert ikke den som har det største utvalget jeg heller, men fyller på litt innimellom, og venter på noen småting derfra nå.. Rene Lisbeth Dahl butikker vet jeg ikke hvor er her, men det er en i København hvertfall! Ha en fin helg!

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails