mandag 21. mars 2011

Vårtegn 2011 - uke 12

Fredag snødde det "katter og hunder", så vi rykket litt tilbake til start.... Lørdagen var det strålende sol, men det i seg selv er jo ikke et vårtegn, det er jo faktisk strålende sol om vinteren også.

Men søndagen fant jeg et vårtegn! Da jeg sto opp kl 08 (tror Hedda må ha mørke tepper og gardiner også ja - hvor ble det av soveungen min??) var vedbalja nesten tom, 3 kubber igjen.... *hmfr* Mannen hadde ikke gjort jobben sin med å hente inn ved og fylle opp ved ovnen!!

Når han leser det jeg nå skal skrive vil han nok si at "det visste han jo, det var derfor han ikke hentet inn mer", men vi vet jo alle at det ikke er tilfelle. *ler*

Jeg fyrte opp det som var, og trengte ikke å fyre mer før på kvelden..... Strålende solskinn på husveggen gjorde jo stua varm, selv kl 08 på morgenen. Hurra!Vil du se flere vårtegn? Klikk på bildet under, og sjekk ut listen hos Humlebacken! :)Ha en flott mandag!!

5 kommentarer:

 1. Her skinner sola, men vi har masse snø... Er på vei ut, får se etter vårtegn;)

  SvarSlett
 2. Våååååååååååååår! ;)
  Jeg gleder meg til småsko nå altså!

  SvarSlett
 3. Den tanken har jeg også vært på, når vi ikke trenger å fyre er det vår :)

  kjempe fint vær her også, kos deg i dag!

  klem

  SvarSlett
 4. Gleder meg sånn. spesielt til at det blir helt tørt i gresset og på veien:) Er lei all denne sørpa nå.

  Ha en flott mandag:)

  W

  SvarSlett
 5. Og ikke trenge og fyre er et sikkert vårtegn ja;))
  Her har vi nå skrudd av en av ovnene og må lufte endel i løpet av dagen, blir jo kjempevarmt når solen steiker inn vinduene ♥ Deilige VÅR!

  Ha en fin tirsdag!

  Klem Line

  SvarSlett

Bloggurat

Bloggurat
Related Posts with Thumbnails